28/11/16

Ξεμασκαρευτηκαν. Οι μοιρολογίστρες του Ξανθού είναι προδότες και πεμπτοφαλαγγίτες

Οι μοιρολογίστρες του Ξανθού είναι προδότες και πεμπτοφαλαγγίτες. Εφιάλτες! 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι όντως περίεργη η εμμονή τους με τους "φιλικούς" και τον Μακρυγιάννη, κανείς δεν τους μνημονεύει αυτούς συνήθως, λίγο μιλάνε για τον Μακρυγιάννη και για την "Φιλική Εταιρεία" γενικά. Η Χρυσή Αυγή έχει θέμα με τον Μακρυγιάννη και τον Ξάνθο.

Ανώνυμος είπε...

Και επικεφαλής κυπατζής πιθηκοειδής.
Τί δουλειά έχεις εκεί μέσα Ηλία.

ikonsgr είπε...

Αν είναι έτσι, τότε πως εξηγείται αυτό:
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upoklhthhke-sto-siwnistiko-kratos-o-mhtsotakhs-kai-phre-to...-chrisma

Για να μην αναφέρω πλείστες όσες αναφορές στελεχών της Χ.Α. (ειδικά του κασιδιάρη) στον σιωνισμό, τους εβραίους τοκογλύφους, την μασονία κτλ

Προσωπικά πιστευω ότι είναι περισσότερο θέμα άγνοιας, και ίσως και μίας προσπάθειας "συμπλευσης" με την κατεστημένη ιστορική άποψη. Δυστυχώς, είτε μας αρέσει είτε όχι, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ΔΕΝ είναι ούτε Χατζάρας, ούτε οι 5,10,100 "ψαγμένοι" και ξύπνιοι κοινωνοί της αλήθειας που μας αποκαλύπτονται μέσα από τα βιβλία σας (τα οποία και έχω διαβάσει ΟΛΑ :-) )
Τους έχουν που τους έχουν στη "μπούκα", έτσι και βγαίνουν και φωνάζουν αυτά που αποκαλύπτονται π.χ. στην "επανάσταση των φιλογενών", τότε είναι που θα τους κολήσουν και την ταμπέλα των "γραφικών συνωμοσιολόγων". Και άντε μετά να ανεβάσεις ποσοστά στους ελληνόφονους χαχόλους ψηφοφόρους, ως "ρατσιστής" και "γραφικός".....
Κοντολογίς, μήπως τελικά "το παίζουν" μοιρολογίστρες του Ξάνθου, για να μην... "τρομάξουν" τους ψηφοφόρους;


Υ.γ. ΔΕΝ είμαι, ούτε οπαδός της Χ.Α. ,ούτε σαγιάν, ούτε πράκτορας, απλά προσπαθώ να δώσω μία λογική εξήγηση στην φαινομενική άρνηση της αλήθειας που δείχνει η Χ.Α. σε κάποια ιστορικά θέματα, μιας και αυτή σαφώς ΔΕΝ συνάδει με την όλη ρητορική της που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ κατγγελτική και... "ξεβρακωτική" σε ότι αφορά την αντιΧριστη συμμορία των πλανητικών εξουσιαστών "ροτσιλντ και σια"


Ανώνυμος είπε...

Θα είναι λίγο κωλοτούμπα αν ξαφνικά αρχίσουν να σκυλοβρίζουν τους ίδιους που πρώτα δόξαζαν. Αρχιστές είναι οι άνθρωποι, είναι φυσικό να μην παραδέχονται σφάλμα γιατί αν αρχίσουν να τα μαζεύουν η μελλοντική αξιοπιστία τους θα γίνει για τον υπόνομο.

Ανώνυμος είπε...


Μια λεσβία πήγε στον γυναικολόγο για εξέταση και ο γυναικολόγος της λέει με έκπληξη: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιον καθαρό κόλπο!». Και η λεσβία του απαντάει: «Είναι γιατί δυο φορές την εβδομάδα φέρνω στο σπίτι γυναίκα».

Ανώνυμος είπε...

οταν θελεις κατι να το κρυψεις κανετο φανερο
αυτη ειναι η τακτικη της χρυσης Αυγης η οποια καταγγελει σιωνιστες εβραιους και αλλους τινες γνωστους πλεον αθεατους,αλλα επειδη η χρυσαυγη ειναι τεχνηεντως στο περιθώριο,οταν καποιος λεει τα ιδια τον λενε φασιστα και αλλα ωραια,οποτε εδω ειναι καταφανες πλεον οτι μας δουλευουν ολους.

Ανώνυμος είπε...

Μα λογικά ο Ηλίας είναι ο ηγέτης της φράξιας Δαυίδ! Αυτός περιέλαβε στον συνδιασμό του τον Εβραιομασόνο Γούδη... Αυτός παρέλαβε από ξένη μυστική υπηρεσία την τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά- Παναθηναικάκια... Αυτός έχει παρουσία σε όλα τα ΜΜΕ, ακόμη και αυτά που πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή... Ο Μιχαλολιάκος για τα συστημικά ΜΜΕ είναι σα να μην υπάρχει... Είναι θέμα χρόνου πότε θα τον βγάλουν από τη μέση...

Ανώνυμος είπε...

Η''επικεφαληs''εβραιοκινητη του ΛΑ.γ.οs!
Το καταλληλο προσωπο του καταλληλου κομματοs στο καταλληλο ποστο.
Ετσι κι αλλιωs εβραιοκινητο και εβραιοχρηματοδοτουμενο ειναι.Το τι λεει ο χοντροs;Αυτα ειναι σταχτη στα ματια!
ixnos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_6225.html
Καραγκιοζοφερη Ποιοs εδωσε τα τηλεφωνα των μελων στην ΝΤΟΡΑ;
ixnos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_5882.html

Ανώνυμος είπε...

Πεμ.20/10/2011-Kontra Channel
o karatzaferhs kai oi evraioi
Καρατζαφερηs:Διαφωνω με Μπαλτακο ο Σαμαραs δεν ειναι π@@στηs!!!!
Καρατζαφερηs για παιδοφιλια Blog.gr.flv
Καρατζαφερηs-Κωλοτουμπεs 2009-2011
Καρατζαφερηs και περιστερι!
Ειδησειs απο Βοtswana αναλυση απο τον Dr Malumpourda

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...