26/11/16

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι

Πριν τρείς μέρες σας είπα: «Τελειώνει το κεράκι τους», και τους ευχήθηκα, «Άντε καλή ψυχή». Την ίδια ημέρα σας είπα, «Μπρος γκρεμός και πίσω Koulis».
Και ο μεν Αξελ Οβριόπουλος είπε στους δικούς του πως «ένα ενδεχόμενο αποτυχίας των διαπραγματεύσεων και της δεύτερης αξιολόγησης, ενδεχομένως να οδηγούσε και σε εκλογές, που θα ηταν η τέλεια καταστροφή για την οικονομία», ενώ ο Koulis Οβριόπουλος είπε στους δικούς του ότι θα, «έχουμε νέα κυβέρνηση πολύ πιο σύντομα από όσο κάποιοι νομίζουν».
Τα εξαπτέρυγα, λένε πλέον δεξιά και αριστερά ότι «εκλογές μπορεί να γίνουν αν δεν κλείσει η συμφωνία», ότι «εκλογές μπορεί να γίνουν εφόσον βγει το χειρότερο σενάριο για το χρέος και την ανάκαμψη», ότι , «το σενάριο των εκλογών έρχεται σαν απόρροια της αβεβαιότητάς για το αν θα κλείσει η πολιτική συμφωνία χωρίς νέα μέτρα».

Οι Ρουφιάν-Ρουφιάν ήδη λένε ότι δεν αποκλείονται ακόμη και εκλογές με λίστα, ως τις 17 Μαρτίου, καθώς έτσι δεν θα έχουν και μεγάλες δαπάνες οι υποψήφιοι βουλευτές.

Βιάζονται να προλάβουν την εκλογή της Λε Πεν στην Γαλλία. Διότι μετά, όλοι οι (Καλοί)εξάδελφοι* «ευρωπαϊστές» ,από το Ευρω-λαικό Κόμμα, το Ευρω-Σοσιαλδημοκτρατικό Κόμμα, και την Ευρώ-Αριστερά, θα πάνε στα σκουπίδια, μαζί με τον ευρώ-Ματαίο, τον Ευρω-Φιγιόν και την Χίτλερι.

* Cugini Carbonari,  Buon Cugino.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφήτης Χατζάρας...

Ανώνυμος είπε...

Εννιαήμερο πένθος στην Κούβα για τον Θάνατο του Φιντέλ.Τελικά το ΤΚ9 έχει διφορούμενη έννοια.Το Κ μπορεί να σημαίνει και του Κάστρο.