23/11/16

Τελειωνει το κεράκι τους

Η ιταλική "κεντροαριστερά" που ενέπνεε τον υιό Μποτόπουλο, στις 4 Δεκεμβρίου θα μπεί στο χρονοντουλαπο. μαζί με τον αέρα-πατέρα της ευρω-κεντροαριστερά Κλίντον. Θυμίζω τι έγραφα  το 2009 και το 2007.
 «Τα Νέα δημοσίευσαν στις 16 Οκτωβρίου 2007 ένα άρθρο του ραγδαία ανερχόμενου συνταγματολόγου και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Μποτόπουλου , που ήταν ένα μικρό «ποίημα» για τον Βελτρόνι, και τον « τόσο αδικημένο κόσμο της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς», που, «ξανάκουσε ανθρώπους να αποκαλούνται «σύντροφοι», να μη μαχαιρώνονται στην πλάτη και να μιλάνε πραγματικά για πολιτική» , «Οι κομμουνιστές έγιναν σύντροφοι με τούς χριστιανοδημοκράτες», και «Τώρα θα τα βάλουν με την Αντίδραση», και το οποίο κατέληγε: «Τώρα που μιλάμε, το μήνυμα περνάει τα Απέννινα και την Αδριατική και πλησιάζει στις ακτές μιας χώρας με ούνα φάτσα και ίδια ράτσα. Θα ακουστεί;»
Σπύρος Χατζάρας.http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1725 στις 17/10/2007, με τίτλο «Ρε μπας και είναι δεξιοί;».

Το μήνυμα ,πέρασε βουνά και θάλασσες και το «πείραμα Βελτρόνι», κατέληξε εκεί που έπρεπε. Στα σκουπίδια. Αυτό το μήνυμα άραγε θα.. ακουστεί;
Το πείραμα του Μπούλη Ματέο, καταλήγει και αυό στα σκπουπίδια. Εκεί θα καταλήξει και το πείραμα  Οβριόπουλος-ΕΚΟΥΜΟΥ.
Μετράνε βδομάδες.
ΥΓ. Άντε καλή ψυχή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=NXp1N3k1bp4





SAKHS-ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ-Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛ ΠΟΤ


(ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακίδια...

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεε, καποιος λοχιας ρεεε.. Καποιος λοχιας!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεκανέας σου κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που υπάρχει και το ελλαδιστάν, το γαλατικό χωριό του κομμουνισμού, παντού εθνικισμός και στο ελλαδιστάν κομμουνισμός !!!

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

EIΘΕ...ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ