29/11/16

Περί των ρουφιάνων, των Άγγλων και του Πάππα, που μαζεύτηκαν στην Αυλώνα

Κάτι μπάσταρδα τουρκαλβανά, που νομίζουν ότι ο πράκτωρ των Άγγλων, τουρκαλβανός Ισμαήλ Κεμάλ, ήταν ο ηγέτης του ανύπαρκτου αλβανικού έθνους, μου λένε ότι στους 83 της Αυλώνας υπήρξαν και «ορθόδοξοι». Και πράγματι, η βιβλική εταιρεία του Λονδίνου εργαζόταν πυρετωδώς για την αλβανική γλώσσα ,για την αλβανική συνείδηση, και εξαγόρασαν ορισμένους ορθοδόξους για να παριστάνουν τους Αλβανούς. Ξέρω τους εξωμότες Γιάννη Μίγκα, Χρήστο Μέξη, Γιάννη Παπαδόπουλο, και Αριστείδη Ρούση. Μπορεί να βρούν και κανένα Παντελή , Δημήτρη, Θανάση, Πέτρο. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Η πολιτική του Λονδίνου , της Συναγωγής και του Βατικανού, έπλασαν στη Βαλκανική τον «αλβανικό» λαό και τον «μακεδονικό» λαό, και επιστράτευσαν για τούτο και ορισμένους πρόθυμους αργυρώνητους Εφιάλτες, όπως οι αδελφοί Μηλαδενη.

ΥΓ. Όχι μόνο δεν υπάρχει «φυσική»Αλβανία, που λένε τα τουρκαλβανά του Ράμα, αλλά η «Αλβανία» είναι ανύπαρκτη και αφύσικη. Οι Αλβανοί ζούσαν στην Κασπία και ως “ορφανό” Copyright το πλάσαρε το Βατικανό στους βουνίσιους Τσίπταρους Μιρντίτα. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω-πω Χατζάρα, πάει, τους έχασες και τους Αλβανούς αναγνώστες...

Ανώνυμος είπε...

Ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομόαιμον είχαν οι σιπταρικές φάρες, ναι ή όχι;

Αν ναι, τότε συγκρούσεις μεταξύ των φαρών δεν τις καθιστούν χωριστά έθνη αλλά κάτι σαν τις δικές μας πόλεις-κράτη στην αρχαιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Των Άγγλων πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ...

http://filonoi.gr/2014/06/26/ti-sxesis-yparxei-anamesa-ston-mayraganh-kai-ston-ember-xotza/


http://www.psarikorinthias.gr/newsDetailed.asp?id=609

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα γράψε βιβλίο για τους Μαυραγάνιδες τόμος θα βγεί!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...