16/11/16

Η επιτομή της Επικοινωνίας και μια «γενοκτονία» που δεν έγινε ποτέ!

Σρεμπρενίτσα: «Το Άουσβιτς των μουσουλμάνων»  

Ο 37χρονος μουσάτος δικηγόρος του εμπορικού δικαίου, μεγάλωσε με την επικοινωνιακή προπαγάνδα των αμερικανικών μμε. Κατ’  εικόνα και ομοίωση. Σκατά του έβαλαν στο μυαλό και σκατά έχει. Είναι προϊόν  του συστήματος. «Χαζό» παιδί, που υπηρετεί της «αξίες» του αφεντικού. Και δεν είναι ένας μόνο και δεν αποτελεί την εξαίρεση. Όπως και χιλιάδες άλλοι χλεχλέδες  μαλακοπίττουρες νομίζει ότι υπηρετεί την ηθική, ότι έχει το «ηθικό πλεονέκτημα» και ότι είναι καλύτερος από τα  «ανθρωπόμορφα φασιστοειδή».

Του είπε η Τσία ότι έγινε σφαγή στην Σρεμπρενίτσα και το πιστεύει ακράδαντα. Όπως θα πιστεύει ότι οι σέρβοι εθνικιστές βομβάρδισαν τις μουσουλμάνες νοικοκυρές στην αγορά του Σαράγιεβο.
Η μεγάλη πλάκα είναι , ότι όπως και κάθε ΕΚΟΥΜιτης  χλιμίτζουρας, θεωρεί τις σφαγές του Μελιγαλά ως «λαικό κατόρθωμα», ενώ το «Άουσβιτς των μουσουλμάνων», το ,« Srebrenica memorial quilt», που λάνσαραν οι Αμερικανοί , το θεωρεί έγκλημα των «εθνικιστών».
Αλλά κδεν θεωρεί  «ανθρωπόμορφα φασιστοειδή», εκείνους  που σκότωσαν (επισήμως)  6511 αμάχους βομβαρδίζοντας τη Σερβία.
Για το τι πραγματικά έγινε στη Σρεμπρενίτσα το 1995 έχω γράψει πολλές φορές, όπως έχω γράψει και για τη βόμβα που έβαλαν οι μουσουλμάνοι στη Μερκάλε.   Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει για τη Σρεμπρενίτσα εδώ    http://deltio11.blogspot.gr/2010/07/blog-post_4400.html 

Για τις δολοφονίες στην αγορά Μερκάλε του Σεράγιεβο, επιτέλους αποκαλύφθηκε και  η αλήθεια. 21 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων. Δεν έπεσε Όλμος.. Ήταν βόμβα. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους.
Το ποιο πρόσφορο για τη Μερκάλε θα το βρείτε εδώ http://deltio11.blogspot.gr/2015/09/blog-post_693.html 

  Πρέπει να τονίσω ότι η κατάληψη της Σρεμπρενίτσα που είχε εγκαταλειφθεί  από την  28η Μεραρχία του μουσουλμανικού στρατού (ARBiH) ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 11ης Ιουλίου 1995  και ως το βράδυ της 11ης Ιουλίου μαζεύτηκαν στο Potočari που ήταν το στρατόπεδο των Ολλανδών κυανοκράνων, 20.000 -25.000 μουσουλμάνοι κάτοικοι από την Σρεμπρένιτσα.
Όπως δήλωσαν αργότερα στους «ερευνητές» της Χάγης οι «αυτόπτες» , στο Potočari οι σερβοβόνιοι σκότωσαν στις 12 Ιουλίου, 20 μουσουλμάνους.
Στις 13 Ιουλίου οι Ολλανδοί κυανόκρανοι αντιλήφθηκαν μεμονωμένες περιπτώσεις 5-6 εκτελέσεων. Δηλαδή οι αυτοδικίες ήσαν λιγότερε από 30.
Στο Ποτοτσάρι δεν έγινε καμιά σφαγή.

Αντίθετα στον Μελιγαλά έγιναν πάνω από 150 εκτελέσεις στα πλαίσια  «αυτοδικιών» και οι αιμοσταγείς πράκτορες των Άγγλων εκτέλεσαν στην Πηγάδα και στα γύρω χωριά περισσότερους από 1500.
Αλλά οι εγκληματίες του Μελιγαλά, της Καλαμάτας, του Κιλκίς και των Γαργαλιάνων,  δεν είναι «ανθρωπόμορφα φασιστοειδή». 

Η 28η Μεραρχία του μουσουλμανικού στρατού (ARBiH), διέφυγε από την Σρεμπρενίτσα  μαζί με τις οικογένειες των επιφανών μουσουλμάνων και κινήθηκε    προς την Τούζλα.
Υπολογίστηκε ότι η πορεία των 55 χιλιομέτρων, πάνω από τα βουνά , θα διαρκούσε 2 ημέρες , και οι άνδρες έλαβαν τα ανάλογα τρόφιμα και νερό.
Τα ξημερώματα της 11ης συγκεντρώθηκαν στα σημεία εκκίνησης , ( στα χωριά Jaglici και Susnjari, στους περιξ της Σρεμπρένιτσα λόφους), περίπου 13000 άνδρες της 28ης , (6000 τακτικοί και 7000 έφεδροι) ,μαζί με τους επισήμους της πόλης και τις οικογένειες τους, που τοποθετήθηκαν στην εμπροσθοφυλακή.
Όταν τα σώματα του Jaglici και του Susnjari ενώθηκαν η φάλαγγα που διέσχιζε το όρος Kamenica είχε μήκος 14-15 χιλιομέτρων.  

Οι Σέρβοι, εντόπισαν την φάλαγγα στο όρος Kamenica το απόγευμα της 12ης Ιουλίου, και της επιτέθηκαν με το πυροβολικό, με αποτέλεσα να την διασπάσουν στα δύο και να αποκοπεί η οπισθοφυλακή .

Περίπου 2000-2500 ήταν εκείνοι που κρύφτηκαν  στα δάση για μέρες και διαχωρίστηκαν σε μικρές ομάδες  για να  διαφύγουν από τους Σέρβους. Οι περισσότεροι από αυτούς είτε σκοτώθηκαν είτε εκτελέστηκαν.
Ο κύριος όγκος της 28ης πέρασε από την Kamenica στο όρος Udrc και έπεσε σε  ενέδρα των Σέρβων κοντά στο χωριό Snagovo στο όρος Velja Glava .Τελικά η εμπροσθοφυλακή  έφθασε στην Τούζλα στις 16 Ιουλίου μετά από εκεχειρία με το σερβικό σώμα στρατού του Ζβόρνικ.  

Ωστόσο μετά την δολοφονία Σέρβων χωρικών στο Ζβόρνικ, από τους  άτακτους μουσουλμάνους, που συνέχιζαν την προσπάθεια να φθάσουν στην Τούζλα, το σώμα στρατού του Ζβόρνικ, εξέδωσε στις 18 Ιουλίου, διαταγή ,για την επί τόπου εκτέλεση κάθε ένοπλου μουσουλμάνου άτακτου, που θα συλλάμβαναν  ο στρατός και η αστυνομία.

Ένας μεγάλος  αριθμός ατάκτων όντως εξετελέσθη. Αλλά οι νεκροί του Ποτοτσάρι ήταν το πολύ 30, και κανένας άλλος κάτοικος ή άμαχος δεν σκοτώθηκε. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα.  

Στις 4 Αυγούστου 1995 το μουσουλμανικό γενικό επιτελείο ανακοίνωσε ότι από την τακτική δύναμη της 28ης έφθασαν στην Τούζλα 3175 και ότι 2628 εθεωρούντο νεκροί. Οι νεκροί ήσαν στρατιώτες και σκοτώθηκαν πολεμώντας, στις μεγάλες μάχες στην Καμενίτσα και την Βέλια Γκλάβα, και τις μικρότερες συγκρούσεις στην διαδρομή.

Όπως έλεγε ο Ρακόφσκι το 1938*, οι «Αθέατοι» ελέγχουν πλήρως την προπαγάνδα, και κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι εκείνοι θέλουν.
«Όσο καλά και να δουλέψει η δική σας προπαγάνδα , η δική τους, είναι πολύ καλύτερη και ισχυρότερη . Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους, θα κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι ο Στάλιν δολοφόνησε τον Λένιν . Και αυτή η υποψία, αυτή η φήμη, θα είναι πολύ πιο ισχυρή από όποια ομολογία αποσπάσετε εσείς από τον Λέβιν, εμένα, ή οποιονδήποτε άλλον.»
Ο ίδιος άνθρωπος, λίγο πριν, είχε ομολογήσει ότι ο Τρότσκι και οι «Αθέατοι» οργάνωσαν την δολοφονική επίθεση της Καπλάν κατά του Λένιν, και ότι «Αυτοί» τον δηλητηριάσαν μεθοδικά.
Και ακριβώς, όπως προέβλεψε ο Ρακόφσκι, οι εκτελέσεις των καθαρμάτων, των πρακτόρων της Χρηματοπιστοτικής Διεθνούς , με τις δίκες της Μόσχας, έμειναν στην ιστορία σαν «η σφαγή των διαφωνούντων από τον αιμοσταγή Στάλιν, που θεωρείται ως ένας από τους πλέον στυγνούς δικτάτορες της ιστορίας, στο σύνολο σχεδόν του κόσμου.
Και στην Σρεμπρενίτσα έγινε " γενοκτονία", παρότι δεν σκοτώθηκε ούτε ένας άνθρωπος. Και οι μουσουλμάνοι στρατιώτες, που έπεσαν μαχόμενοι, έγιναν γυναικόπαιδα και άμαχοι.

* Σπύρου Χατζάρα:" Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ"


ΥΓ. Τους 4000 σκελετούς που είχαν θάψει στο Ποτοτσάρι μέχρι το 2011 τους είχαν βρεί σκάβοντας στα βουνά με την βοήθεια δορυφόρων σε μια ακτίνα 120 χλμ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα λεγόταν γενοκτονία αν είχαν μαζέψει όλους τους άντρες μάχιμης ηλικίας και τους είχαν εκτελέσει. Γενοκτονία λέγεται όταν εκτελούνται όλοι: γυναίκες, παιδιά, γέροι, ανάπηροι. Στον πόλεμο δεν υπάρχει άμαχος μάχιμης ηλικίας και αρτιμελής.

Ανώνυμος είπε...

Οι δορυφόροι μπορούν να εντοπίσουν θαμμένους σκελετούς; Τι άλλο θα ακούσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ηταν αληθεια οτι ο Κοκκινος Στρατος προετοιμαζε πραξικοπημα εναντιον του Σταλιν .Ο Τροσκυ που την εποχη εκεινη διεμενε στο εξωτερικο ισχυριζοταν οτι δεν ειχε καμμια σχεση και ολα ειταν κατασκευασμενα απο τη NKVD
Δηλαδη ο Σταλιν ξυπνησε ενα πρωι και ειπε:...δεν τουφεκιζω μερικους στρατηγους ετσι για πλακα;;
Η αληθεια ειναι οτι ο Σταλιν ειχε βασιμες υποψιες εναντιον του στραταρχη Τουχατσεφσκυ και αλλων στρατηγων (Μπλιουχερ,Ουμπεροβιτς,Πουτνα).
Ο Τουχατσεφσκυ διατηρουσε στενους δεσμους με τον πρωην συνδικαλιστη και φιλο του Τροσκυ,στρατηγο Βλαντιμίρ Αντόνοφ-Οβσένκο.
Στο ταξιδι του στην Βρετανια για την κηδεια του Βασιλεα Γεωργιου Ε',ο Τουχατσεφσκυ αντιπροσωπευοντας την ΕΣΣΔ ,ηρθε σε επαφη με τους αρχηγους των Γενικων Επιτελειων Βρετανιας και Γαλλιας με το προσχημα συνεργασιας σε προληπτικο πολεμο εναντιον της Γερμανιας.Αλλα ο πραγματικος λογος ηταν να ζητησει υποστηριξη σε ενδεχομενο στρατιωτικο κινημα εναντιον του Σταλιν...
Ποια αραγε ηταν η σχεση του Τροτσκυ με τους συνωμοτες;Και ποιοι ειτανε οι υποστηρικτες και χρηματοδες του στο εξωτερικο...;;
Το πραγματικο ονομα του Τροσκυ ηταν Λεβ Νταβιντοβιτς Μπρονσταϊν...,
του Ζηνοβιεφ Γκριγκορι Απφελμπαουμ...,
Του Καμενεφ Λεβ Μπορισοβιτς Ροζενφελντ...

Οποτε
Διαβαστε το Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ

Leon