19/11/16

Το Ολοκαύτωμα


Ο Νεοναζί Σακάτης, ο Ομπερστρούμ Φύρερ των τραπεζών διέγραψε το μέλλον των Μεταρυθμίσεων.
Μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στην Φρανκφούρτη τόνισε ότι «δεν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις» στη δημόσια διοίκηση, στο εργατικό δίκαιο και για να λειτουργήσουν οι κανόνες της αγοράς και τόνισε: «Οι Έλληνες ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους.Έχουν σημαντικά υψηλότερες κοινωνικές και συνταξιοδοτικές παροχές σε σχέση με το ακαθάριστο εγχώριο εισόδημά τους, όπως και σε σχέση με τη Γερμανία»,Μετά τον μαύρο Περικλή και τις «Αγορές» του, ο Σακάτης μας έδειξε το μέλλον.

Μεταρρυθμίσεις, με βάση τις κοινές του αξίες. Απολύσεις, κανόνες της αγοράς, περικοπή συντάξεων και κοινωνικών παροχών. Από τους Εκουμίτες-Οπλατζήδες

Ολοκαύτωμα!  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν θα τους σουβλισουμε σαν αρνια θα πονανε

Ανώνυμος είπε...

Τι ολοκαύτωμα; Παρανάλωμα!

Ανώνυμος είπε...

1945 τελος β' παγκοσμιου πολεμου και ισοπεδωση της Γερμανιας,οποτε 1+9+4+5=19,αρα 1+9=10.
2017 τελος νεας ταξης πραγματων και ισοπεδωση της Γερμανιας,δηλαδη 2+0+1+7+=10

Ανώνυμος είπε...

οι 'μεταρρυθμισεις' ειναι το newspeak της μεταβολης της υγιούς μεσης τάξης σε λούμπεν παρίες με χαρακτηριστική νεοναζιστο-σιωνιστική ύπουλη μοχθηρία, και σε αυτή τη λέξη συμφωνούν και οι Ομπάμες και οι Σόιμπλε του υπερεθνικού μορφώματος της τραπεζοκρατίας!

Ανώνυμος είπε...

απίστευτο κλαμα απο τον σκάι , την εβραιοπάικη ένωση (ΕΕ) , πολυεθνικες, Ολαντρεου και καθε υπαλληλο των Ροκφελερ για την προθεση του Τραμπ να αθετησει τις γελοιες συμφωνιες για το κλιμα και την κλιματικη αλλαγη την οποια ο Τραμπ χαρακτηρίζει απάτη!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πως θα τα εφαρμόσει όλα αυτά ο Τραμπ ρε παιδιά; Το επιτελείο του είναι πήχτρα στους Εβραίους και στους μασόνους...