28/11/16

Οι «Δεξιοί» και οι «Ακροδεξιοί» Ρουφιάνοι απέναντι στο Εθνικό Μέτωπο

Μπροστά στο φόβο που προκαλεί στην τραπεζική Χούντα η εκλογή στη Γαλλία της Μαρίν Λε Πεν σέρβιραν ως εναλλακτική λύση τον «δεξιό» Φιγιόν που τον γουστάρουν οι «ακροδεξιοί» αντί του «μετριοπαθή» Ζιπέ και του ξοφλημένου Σαρκοζί.
Ο Φιγιόν είναι κάτι σαν Βορίδης. «Κούλης» αλλά «ακροδεξιός». Όπως είπε η Λε Πεν, «προτείνει το χειρότερο πρόγραμμα κοινωνικής διάλυσης που υπήρξε ποτέ». Ο «δεξιός» Φιγιόν, έχει το χειρότερο φιλοευρωπαϊκό πρόγραμμα. Ποτέ άλλοτε στην Γαλλία κανένας υποψήφιος δεν υποστήριζε τόσο τις υπερ-φιλελεύθερες στρατηγικές της «ευρωπαϊκής».
Ο ευρω-Χουντικός Φιγιόν, κοντρά στις λαϊκές ελευθερίες . Κόντρα στη Δημοκρατία και τα Εθνικά Κράτη.
Πολύ καλό λοιπόν, που τα «παρασκήνιο», διάλεξε να βάλει ένα δεξιό Ρουφιάνο απέναντι στην Λε Πεν.
Ετσι και στα δικά μας μερη θα ξεχωρίσει η Ήρα από το στάρι. Και οι δεξιοί και ακροδεξιοί ρουφιάνοι του συστήματος να ξεχωρίοσυν από τους πατριώτες και εθνικιστές.
Και δεν μπορώ να μην σταθώ στους εγχώριους δεξιούς ρουφιάνους που άρχησαν ήδη να πουλάνε Φιγιόν στους δυστυχείς αναγνώστες τους σάλτσα Πούτιν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά το "Γρίβα μ' σε θέλει ο βασιλιάς", έχουμε τώρα "Φιγιόν σε θέλει ο Πούτιν"... Τι άλλο θα ακούσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Φιγιον έχει ως πρωτη γραμμη στο προγραμμα του ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Δλδ θα βαλει τη Γαλλία σε ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Αυτος ειναι ο Φιγιόν. Ελπίζω για το καλό τους οι Γαλλοι να τον μαυρίσουν όπως τους πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

δεν τον γλυτωνουμε τον πολεμο,οπου ναναι τη γαμησαμε με τετοια σκουληκια στις πολιτικες θεσεις ολων των χωρων,η μαλακια θα γινει πολυ γρηγοροτερα απο οσο νομισαμε...