23/10/14

Οι Σαουδάραβες ομολογούν μεν τη σχέση τους με το Ισλαμικό Κράτος

Αλλά τώρα…. δεν τους δίνουν βοήθεια ....

Ένας ανιψιός του σουλτάνου Abdullah bin Abdulaziz, ο δισεκατομμυριούχος Σαουδάραβας επιχειρηματίας Alwaleed bin Talal ομολόγησε στο CNN, (εκ μέρους της Σαουδικής βασιλικής οικογένειας,) ότι «κάποιοι εξτρεμιστές στη Σαουδική Αραβία» ,παρείχαν οικονομική υποστήριξη στους τρομοκράτες του ISIL, που μάχοντται εναντίον των κυβερνήσεων του Ιράκ και της Συρίας ,αλλά υποστήριξε ότι, « η μοναρχία έχει πλέον σταματήσει τη χρηματοδότηση τους». « Η Σαουδική Αραβία επέβαλε πολύ αυστηρούς κανόνες για να σταματήσει αυτή η βοήθεια και τώρα έχει σταματήσει εντελώς », είπε, ο ανιψιός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της επιχείρησης ανατροπής του κατά του Ασαντ από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούςε των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο Χαλέπι , και στις περιφέρεις ,Ντέιρ αλ Ζορ, Ιτλίμπ, η Ράκκα και αλ-Χασακά σκοτώθηκαν 464 «μαχητές» του ΙΚΙΛ , 57 της αλ-Νούσρα και 32 άμαχοι, από τους οποίους 6 ήταν παιδιά και πέντε γυναίκες.

ΥΓ.Με το δράμι μετράει το θάνατο το «Παρατηρητήριο*».

*The Britain-based Syrian Observatory for Human Rights

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παπαμιμίκος (διχως μαιρη) *: |
Δεν είμαστε κοντά σε εκλογές


(μηπως ειμαστε κοντα σε γκιλοτινες κοπης γραβατων; )


* ουδεμια διαφορισις προς τα αξουριστα κοτοπουλα

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΕΦΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ LIΓΔ

SAY YES TO ΕΛΟΝΟΣΙΑ



ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Κρούσμα λαθρελονοσίας σε 22χρονο Πακιστανό εποικο στα υψιπεδα Ιεράπετρα (αυτονομος δημοκρασια Κρητης)


Εντοπίστηκε σε περιοχή της Ιεράπετρας ένας κατα τεκμηριον 22χρονος Πακιστανός αγωνιστης που αναζητούνταν καθώς είχε συναναντηθει και συγκρουστει με την μεταδοτική ασθένεια της ασιατικης εθνικοσοσιαλιστικης λαθρελονοσίας.


Ο 22χρονος - ο οποίος διαμένει ως τωρα παράνομα στην χώρα αλλα θα ζησει ως νεοελλην εποικος - πήγε βολτα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας την προηγούμενη Παρασκευή καθώς αισθανόταν αδιαθεσία και είχε πυρετό βλεποντας τις ειδησεις σε μεγκα αντενα σταρ και σκαι
(και τα 22 εκατομμυρια βυζακια της ολγας).


Όπως είπε στο Flashnews, o θυρωρος του διαπολιτισμικου Νοσοκομείου Ιεράπετρας "ο Αγιος Τζαμπας ο σαιεντολογος ", οι γιατροί, μετά τις πρώτες παρακλινικές εξετάσεις, είχαν υποψίες με συνορα και προχώρησαν και στην λήψη αίματος και σπερματος για εργαστηριακές εξετάσεις, λέγοντας στον 22χρονο ανηλικο να επιστρέψει στο Νοσοκομείο μετα το σφαιριστηριο της περιοχης.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν μιλούσε ελληνικά ουτε ουρντου και συνοδευόταν από ομοεθνη (και ωμοφοβο) του εποικο που μπορούσε να συνεννοηθεί με τους διαπολιτισμικους γιατρούς διχως λινγκουαφον στη νοηματικη για σκυλους.


Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων διαπιστώθηκε πως πράγματι είχε βυθιστει μεσοπελαγα με μεταδοτική ασθένεια της λαθρελονοσίας και πως ειχε πετυχει στο αυτονομο πολυτεχνειο κρετας στο τμημα μαρκετινγκ και πωλησεων της.

Αμέσως σήμαναν κωδωνοκρουσιες στα βουδιστικα τεμπλα ιεραπετρας προκειμένου να βρεθεί και να νοσηλευθεί με την διαδικασία των διαπολιτισμικων νοσημάτων και εκθεματων, κάτι που τελικά δεν έγινε απλως αλλα επετυχε (ΘΡΙΑΜΒΟΣ!)

Εκείνο που επιβάλλεται από τις υγειονομικές αρχές, είναι να διαπιστωθεί εάν ο αγωνιστης του διαπολιτισμου και των κεφαλαιων διχως συνορα μετέφερε το διαβατηριο της ελονοσίας από την χώρα του ή εάν πρόκειται για μετάδοση της ασθένειας ενώ ψωλοβαρουσε κρυφιως διαπολιτισμο διχως συνορα και εγγραφα στην Ιεράπετρα.

Να σημειωθεί πως η λαθρελονοσία είναι μια άκρως διαπολιτισμικη κεφαλαιοκρατικη ασθένεια που χαριζεται κοσμοπολιτικα μέσω των.... κουνουπιών διχως συνορα, η οποία ειχε εξαλειφθεί εδώ και χρόνια από την πρωην Ελλάδα, αλλά ενδημεί σε χώρες του νεου Τρίτου (και του αλλου) κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/?p=191380

http://www.makeleio.gr/?p=191155

ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


https://www.facebook.com/stefanos.xios.official?ref=hl

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...