21/10/14

Κοιμηθείτε ήσυχα. Νεωτέρα μηδέν από το… ανατολικό μέτωπο

Δυναμική η αντίδραση της Ελλάδας! Αντίποινα με εντολή Σαμαρά: Το ελληνικό σεισμογραφικό σκάφος ''Μίζα'', θα κάνει έρευνες στον Βόσπορο!

H Tουρκία στέλνει χαιρετίσματα στους αστείους ''ναι-ναι-κους'' σε Αθήνα και Λευκωσία από το σεισμογραφικό της σκάφος Barbaros, που είναι μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ Κι ενώ η Ελλάδα ασχολείται με το μαλλί και τις ανοησίες της Σοφίας Βούλτεψη, τις γραφικότητες Αδώνιδος και Γιακουμάτου, τις δηλώσεις Π. Τατσόπουλου, τους ''θριάμβους εξόδου από το μνημόνιο'' των καρπαζοεισπρακτόρων ''ναι-ναι-κων'' Σαμαρο-Βενιζέλων (με νέο συμπληρωματικό μνημόνιο), το ''γερό ποτήρι'' της Κύπρου, ο πρόεδρός της, μαζί με τους λοιπούς ''νάνους'' αρχηγούς κομμάτων, ''έκαναν την μούρη των Τούρκων κιμά'', δηλώνοντας ότι... ''αποχωρούν από τις 37χρονες συνομιλίες''. Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής του άχρηστου υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, κάνει αστείες...χαζοδηλώσεις (γιά εσωτερική κατανάλωση), ενώ το ''αξιόμαχο'' των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, καταγράφεται στις... εξοπλιστικές μίζες. Και οι αποκαλούμενοι συμπαραστάτες και σύμμαχοί μας, Ισραήλ και ΗΠΑ (ως ''στρατηγικοί εταίροι'' στα φτωχά μυαλά μας) γελάνε με τα δουλοπρεπή χάλια μας, μαζί με τους ανίκανους να προστατεύσουν τα μέλη τους, υποτιθέμενους συμμάχους μας της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης. Ευτυχώς, το ''υπάκουο σκυλάκι των νταβατζήδων'', o κούφιος πολυλογάς αντιπρόεδρος, που ηγείται και του διαλυμένου -από ''κομματόσκυλα''- υπουργείου Εξωφρενικών, δεν είπε ακόμα ''βομβαρδίστε την Τουρκία'' (με ελληνικά αέρια από...φασολάδα ή φραπέ), κατά το ''βομβαρδίστε την Συρία'', στο πρόσφατο παρελθόν. Σημ.: Ο ελληνικός στόλος, με ναύαρχο τον Μήτσο (Αβραμό), κατευθύνεται στην Κύπρο, αφού πρώτα κάνει στάση στον Πόρο, όπου θα συμμετάσχει σε εορταστικές εκδηλώσεις-γλέντια γιά την τοποθέτηση του Μήτσου ως ''επίτροπου με καθήκοντα καντηλανάφτη'' στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση.

ΚΑΛΑΜΙ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μη μου πεις λυκανθρωπε οτι εγινες και χρυσαβγητης;
θα τα παρει στο κρανιο η γρια-οβρια σου

Η 18η Μαΐου στην Ιστορία

Η 18η Μαΐου είναι η 139η ημέρα του δίσεκτου 2024 . Απομένουν 227 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου . 872.  Ο Λουδοβίκος Β' ο Νεότερος σ...