18/10/14

KOΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ (ΚΕΔ)

Έχασαν τα Κουμπιά στις ψηφοφορίες της ΠΟΕΣΥ

Κόλαφος αποδείχθηκε για τους υποψηφίους της τρόικας στην ΕΣΗΕΑ, η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ της ΠΟΕΣΥ. Το αποτέλεσμα ήταν να εκλεγεί κουτσή διοίκηση με τον Δ. Κουμπιά Πρόεδρο, να στηρίζεται όμως μόνο στη ψήφο του και (δυστυχώς) σε μία ακόμη που νομίζει ότι κρύβεται. Αποδοκιμάσθηκαν και δεν εξελέγησαν οι Ν. Συνοδινός (προσωπική και κομματική επιλογή της προέδρου της ΕΣΗΕΑ και του ΓΓ του ΕΔΟΕΑΠ) και η Ν. Σπηλιοπούλου από τον περιοδικό τύπο. Ο Γ. Σαβίδης όμως, εξελέγη στη θέση του ΓΓ με 9 ψήφους και δύο λευκά.
Οι ψηφοφορίες που έγιναν για το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ δείχνουν την κρίση στον κλάδο και την απαξίωση που έχει προκαλέσει η συγκυβέρνηση Τρίμη Αντωνιάδου, στην ΕΣΗΕΑ.
Τα αποτελέσματα:
Πρόεδρος: Υποψήφιοι Δ. Κουμπιάς Γ. Σαβίδης.Έλαβαν: Κουμπιάς 6, Σαβίδης 3, Λευκά 2
Α΄ Αντιπρόεδρος:Υποψήφιος Ν. Καρράς. Έλαβε: 7 ναι, 2 όχι, 2 λευκά.
Β΄ Αντιπρόεδρος:Γ. Τσιγκλιφύσης Έλαβε: 6 ναι, 2 όχι, 3 λευκά.
Γενικός Γραμματέας:Γ. Σαβίδης Έλαβε: 9 ναι, 2 λευκά.
Οργανωτικός Γραμματέας:Ν. Συνοδινός Έλαβε: 5 ναι, 4 όχι, 2 λευκά ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Ταμίας:Υποψήφια Νέλλη Σπηλιωπούλου Έλαβε: 5 ναι, 4 όχι, 2 λευκά ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Έφορος:Υποψήφια Νέλλη Κατσαμά Έλαβε: 7 ναι, 2 όχι, 2 λευκά.
Ο εκπρόσωπος της ΚΕΔ Κώστας Ντελέζος, καταψήφισε όλες τις υποψηφιότητες εκτός από εκείνη του Γ. Σαβίδη στη θέση του Προέδρου αρχικά και τη θέση του ως ΓΓ κατόπιν, όπου τελικά εξελέγη...
Προηγουμένως είχαν κατατεθεί οι 5 βασικές δεσμεύσεις που από την προηγούμενη είχε δημοσιοποιήσει, με ανακοίνωση της η ΚΕΔ, για διεκδικήσεις με καθαρές θέσεις και καθαρά πρόσωπα.
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Πηγή www.styx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...