29/10/14

Φαιά προπαγάνδα της Cia για την υγεία του Πούτιν

Δέσμη αντίμετρων κατά ΗΠΑ και Ε.Ε.
προτείνει η Rosneft στο Κρεμλίνο

Η New York Post έμαθε από το Λάγκλεϊ ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας,ότι η ασθένεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, και ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από Γερμανό γιατρό τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια στην Ανατολική Γερμανία.
Το ρεπορτάζ το αναδημοσίευσε η γαλλική «Le Figaro». Σε μας, τα αντκειμενικά «αριστερά» μμα μας είπαν ότι «οργιάζουν οι φήμες». Το «TASS», μετέδωσε δήλωση του εκπρόσωπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, που είπε: « Ο πρόεδρος είναι καλά! Όσοι κυκλοφορούν αυτές τις φήμες , είναι ψεύτες».

Ωστόσο ο Βλαδίμηρος σύμφωνα με ρεπορτάζ της Kommersant έχει στα χέρια του δέσμη αντίμετρων προς τις κυρώσεις της Δύσης που έχει προτείνει ο ρωσικός πετρελαϊκός και ενεργειακός κολοσσός Rosneft και τις οποίες έχουν αρνηθεί να επιβάλουν οι φιλελεύθεροι της κυβέρνησης.
Τα αντίμετρα περιλαμβάνουν , το μπλοκάρισμα της αποπληρωμής των δανείων που έχουν λάβει ρωσικές ενεργειακές εταιρίες από αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες χωρίς την έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας, καθώς την προσωρινή κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στις ΗΠΑ, ή σε χώρες της Ευρώπης, ή σε πολίτες των χωρών αυτών Δύσης ζουν στη Ρωσία, έως ότου εξασφαλιστεί η εκπλήρωση των συμβολαίων με το ρωσικό δημόσιο και τις ρωσικές εταιρείες, την προπληρωμή, στο 100% της τιμής, για τις παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου στις χώρες της Ε.Ε. καθώς και την αναστολή των εργασιών της Gazprom για τον αγωγό South Stream και την στροφή στους αγωγούς της ρωσικής Απω Ανατολής και της Σιβηρίας.
Επίσης η Ροσνιέφτ προτείνει τον περιορισμό της συνεργασίας στο πρόγραμμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) και την απαγόρευση αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων που προέρχονται από τις ΗΠΑ και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: