ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

14/10/14

Οι Ουκρανοί δολοφόνησαν επτά Έλληνες έξω από τη Μαριούπολη

Πηγή http://www.defencenet.gr

  Επτά Έλληνες σκοτώθηκαν από ρουκέτα των νεοναζί του Κιέβου στο ελληνικό χωριό Σαρτανά το οποίο βρίσκεται απέχει 10 χλμ. ανατολικά της Μαριουπολης και ελέγχεται από τους Ρωσόφωνους. Η Θρασύδειλη επίθεση των Ουκρανών έγινε σήμερα το απόγευμα , την ώρα που γινόταν μια κηδεία, που την ακολουθούσαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι. Η Ρουκέτα έπεσε δίπλα στο νεκροταφείο. Έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άτομα, και 17 τραυματίστηκαν. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Στεπάν Μαχσμά, ανέφερε ότι ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και άτομα ελληνικής καταγωγής.

O  εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού Αντρίι Λισένκο με θράσος χιλίων πιθήκων ανακοίνωσε ότι "Φιλορώσοι αυτονομιστές" βομβάρδισαν το εαυτό τους   "στο χωριό Σαρτάνα", έξω από τη Μαριούπολη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε πολίτες και να τραυματιστούν δέκα ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

34η Ημέρα του πολέμου του 40. Η Κατάληψη του Πόγραδετς. Εκδηλώθηκε η δυσφορία για το ανακάτεμα του Στρατού από τον Παπάγο. Ο Μεταξάς ζήτησε από το Παπάγο ταχεία Νίκη. Αποφασίστηκε επίσκεψη του Παπάγου στο Μέτωπο.

  Στις 30 Νοεμβρίου 1940, μετά την κατάληψη της Κορυτσάς και του Πόγραδετς, ο Μουσολίνι συγκάλεσε εκτάκτως το Υπουργικό του Συμβούλιο , εξήγ...