26/10/14

Ο υιός του Εμπόλα και οι ειδήσεις

Ανοίγω την τελε-τύφλωση και τι μαθαίνω!
Σε κρίσιμη κατάσταση τα δύο κορίτσια που πυροβολήθηκαν ...: Ώρες αγωνίας για τις δύο 14χρονες που πυροβολήθηκαν, Δύο νεκροί και 4 πολύ σοβαρά τραυματίες από ένοπλη επίθεση ,νεκρός ο μαθητής που άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Σιάτλ ,ενοπλος 14χρονος σκότωσε συμμαθήτρια του ,αμόκ ενόπλου κατά αστυνομικών στην Καλιφόρνια, δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ακόμα δύο τραυματίστηκαν από τον ίδιο ύποπτο, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επίθεση με τσεκούρι στη Νέα Υόρκησε τέσσερις αστυνομικούς. Ο ύποπτος, Ζάλε Τόμσον, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς, είχε ασπαστεί το Ισλάμ και είχε αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλά σχόλια που εξέφραζαν την αποστροφή του για τη Δύση, ενώ είχε επισκεφτεί και ιστοσελίδες που σχετίζονταν με διάφορες ριζοσπαστικές ισλαμιστικές ομάδες, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε ο επίτροπος της αστυνομίας, Ουίλιαμ Μπράτον. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν την εκτέλεση μιας 26χρονης Ιρανής . Αναγνωρίζονται οι γάμοι ομοφυλοφίλων σε 6 ακόμη πολιτείες των ΗΠΑ. Nέα μέτρα προστασίας κατά του Εμπολα στις ΗΠΑ. Βγήκε από το νοσοκομείο η νοσοκόμα του Τέξας.«Φρενίτιδα ανοργανωσιάς» στις ΗΠΑ η αντιμετώπιση του Εμπολα. H πολιτεία του Ιλινόι ακολούθησε εκείνες της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ στην επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας για τους επιβάτες . Σε καραντίνα όλα τα άτομα «υψηλού κινδύνου» για τον Έμπολα. Ρατσιστικό παραλήρημα από ξεναγό στην China Town.
Κέχωδεν η φορβάς εν τη άλω! (χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι), ή χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί. Τι μας νοιάζει τι έγινε στα «κεντρικά». Δεν έχουμε εδικά μας βάσανα; Και το τι έγινε με τον δεκατετράχρονο, τον «τσεκουράτο» και την Καλιφόρνια άμα τα διαιρέσουμε δια της χιλιομετρικής αποστάσεως…..Και η υστερία με τον Εμπόλα κόλπο δεν είναι;  Και προσέξτε! «Η φιλοδυτική ηγεσία του Κιέβου»,  ελπίζει ότι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών θα φέρει περισσότερη σταθερότητα στη χώρα. Από όλα όσα είναι , η Χούντα στο Κίεβο, οι μεταφραστές διαλέγουν την ιδιότητα «η φιλοδυτική ηγεσία». Αλλά έτσι είναι στην αποικία.
ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΑΓΚΛΕΙ. Μάλιστα μεταδίδουν και την κριτική. «Ξέσπασε θύελλα με τις δηλώσεις πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού ..».

Ο Έντουαρντ Ράσσελλ Μπράντ,( δεσποινίς ετών 39), είναι φυτοφάγος Άγγλος ηθοποιός, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεπαρουσιαστής, αλκοολικός, ακτιβιστής και πρεζάκι. Λίγο από όλα. Από την αφάνεια βγήκε το 2002. Έπαιξε και σε κάτι ταινίες. Σαν (αριστερός) ακτιβιστής υποστηρίζει την «αποχή» και την «μαζική αναδιανομή του πλούτου» αλλά και λίγο Χάρρυ Κρίσνα. Είναι παντρεμένος μα την Αμερικανίδα στιχουργό, τραγουδοποιό, τραγουδίστρια, επιχειρηματία, ηθοποιό, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπο και πρέσβειρα της UNICEF , Κατερίν Ελίζαμπεθ «Κέιτι» Χάντσον, γνωστή ως Κέιτι Πέρι .Και τώρα το σύστημα ενημέρωσης μας ενημέρωσε ότι «ξέσπασε θύελλα» με τις δηλώσεις του «πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού» που είπε ότι « η κυβέρνηση των ΗΠΑ έριξε τους Δίδυμους Πύργους». Ο Ράσελ Μπραντ , «πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων» γιατί στο «Newsnight» του BBC, υποστήριξε ότι oι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν «ελεγχόμενες». Είπε ακόμα ότι «υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ της οικογένειας του Τζορτζ Μπους και του Οσάμα Μπιν Λάντεν», και ότι , «Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πιθανότητα» και διερωτήθηκε, «εμπιστεύεστε την αμερικανική κυβέρνηση; Εμπιστεύεστε την κυβέρνηση της Αγγλίας;».
Ο Ράσελ, πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να... συζητάει τρελές θεωρίες συνωμοσίας, (άσχετα που αυτό έπραξε!), όπως διευκρινίζει η αριστερή (iefimerida.gr).

Σιγά τα αυγά! Το είπε ο Χάρρυ Κρίσνα της Κέιτι Πέρι και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...