19/10/14

ΝΕΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ENTOΛΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ
                                                            (Οι ιουδαίοι εξαιρούνται)

Το είπε και το έκανε. «Οι ελπίδες του ελληνικού λαού ΘΑΑΑααα δικαιωθούν απολύτως», και αναστήθηκαν τα αποθαμένα τους, για να πληρώσουν . Επομένως δεν γλυτώνεις ούτε στον άλλο κόσμο. Οι τοκογλύφοι του ΕΝΦΙΑ δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ ζώντων και τεθνεώτων. Τα λεφτά τους θέλουν, και τα " Έσοδα" έδωσαν εντολή να «ζωντανέψουν» άμεσα 6.000 νεκροί και να πληρώσουν .
 Μάλιστα το ίδιο ακίνητο έχει φορολογηθεί δύο φορές με ΕΝΦΙΑ. Ο φόρος έχει καταλογιστεί και στο όνομα του κληρονόμου και στο όνομα του εκλιπόντος!
Οι ιουδαίοι εξαιρούνται, από τον φόρο.
Το καλύτερο  πάντως το είπε η μαμά του αδελφού της και αδελφή του υιού της.«Μόλις βρεθεί ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης θα του στείλουν ΕΝΦΙΑ γιατί ο τάφος είναι μεγαλοπρεπής και έχει πολλά τετραγωνικά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nα κάνω μία αφελή ερώτηση;
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΦΙΑ;;;;;;;

ΟΕΟ;

Η αυστηρή με την Δημόσια Υγεία εγκληματική Οργάνωση Εφιαλτάκη- Μπουρλά αποφάσισε να διευκολύνει την μεταφορά στην Ελλάδα της μετάλλαξης «Όμικρον», μόνον από Έλληνες Υπηκόους και άλλους υπηκόους

  Από σήμερα στις 6 το πρωί θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο Ελλήνων υπηκόων και άλλων υπηκόων από τη Νότια Αφρική, τη Μποτσουάνα, τη Ναμίμπια...