17/10/14

Ο αλβανικός φασισμός και οι καραγκιόζηδες που μας κυβερνάνε

Ο ιταλός προπονητής των Αλβανών Ντε Μπιάζι, είπε ότι «οι παίκτες της ομάδας προστάτευαν την εθνική σημαία». Η «σημαία» ήταν μια πατσαβούρα με τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας με τη λέξη «Αυτόχθονες» και δυο ιστορικές φιγούρες. Τον Άγγλο πράκτορα και άνθρωπο των νεότουρκων Ισμαήλ Κεμάλ Μπέη από την Αυλώνα, που έμαθε γράμματα στη Ζωσιμαία σχολή και ήταν πρωθυπουργός της Αλβανίας το 1912-13 ακαι τον αρχιλήσταρχο Ισα Μπολιετίνατς που εκολούθησε τη Λίγκα του Πριζνεν σε ηλικία 14 χρονών.

Αυτό ήταν το «εθνικό σύμβολο» που έσπευσε να υπερασπιστεί ο Λίλα που παίζει ακόμα στα Γιάννενα και δεν απελαθεί διότι η αλβανική πατσαβούρα έχει τη ….μισή Ελλάδα στη «Μεγάλης Αλβανία». . Ήπειρος, Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Μακεδονία, ακόμα και η Κέρκυρα.

Και ο συνταγματολόγος βρήκε μόνο να πει ότι «τα αθλητικά γεγονότα πρέπει να είναι γεγονότα φιλίας, συνεργασίας και ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ των λαών και των εθνών» και εμφανίστηκε βέβαιος «ότι οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών όχι απλώς θα αποδοκιμάσουν τα γεγονότα αυτά, αλλά θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία, προκειμένου, με δηλώσεις και με πράξεις, να δώσουν ισχυρή την αίσθηση της περιφερειακής σταθερότητας, του σεβασμού των υφισταμένων συνόρων και της κοινής ευρωπαϊκής προοπτικής όλων των χωρών της περιοχής». Δηλαδή ο καραγκιόζης ζητάει από τη Σερβία να εγγυηθεί τα σύνορα της Ελλάδας που αμφισβητούν ο Λίλα και ο Κάτσε.

Το κόλπο με το αεροπλανάκι ήταν συγχρονισμένο. Για αυτό και η εισβολή στη Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης του κονβόι αυτοκινήτων που ανέμιζε αλβανικές σημαίες και βρίζανε την Ελλάδα! Οι αλβανοί βγήκαν να πανηγυρίσουν και στη Χειμάρα. Οι αλβανοί βγήκαν στους δρόμους στο Ούλτσινιε, το Πλαβ και το Τούζι του Μαυροβουνίου. Μέχρι και τα αλβανά επιτέθηκαν στους μαθητές σε γυμνάσιο του Τούζι. (κοντά στην Ποντγκόριτσα).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε σπυρο τους 7 ελληνες στην ουκρανια τελικα ποιοι τους σκοτωσαν οι ουκρανοι ή οι ρωσοι αυτονομιστες οπως διαβαζουμε?????
πες την αληθεια!

Ανώνυμος είπε...

Κι εμεις μεχρι το '74 και την μεταπολιτευσις ειμασταν σαν τους αλβανους.Μετα μας επιβληθηκε η φραγκια, ο καθωςπρεπισμος και η πολιτικη ορθοτητα.Οσο κι αν θεωρω τους αλβανους εχθρους, πραγματικα τους χαιρομαι που αγαπανε τοσο πολυ την χωρα τους.

ΥΓ:Ποσοι λαθρο υπαρχουν στην αλβανια?