23/10/14

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΧΙ

28η Οκτωβρίου 1940. Ημέρα Δόξας τιμής και μεγαλείου για το Έθνος μας, όπου με την ηγεσία άξιων ηγητόρων, Λαού και Στρατού, γράψαμε με χρυσά γράμματα, την εις τους αιώνες φωταγωγούσα τον κόσμο, Ελληνική Εποποιία του ’ 40.
28η Οκτωβρίου 2014. Ημέρες προδοσίας και καταισχύνης, ημέρες σκότους, πολιτικού, κοινωνικού και προ πάντων Εθνικού, διέρχεται η Πατρίδα μας η ΕΛΛΑΔΑ μας.
 Η ζοφερή αυτή κατάσταση πού βρισκόμαστε είναι απότοκος ενός ελεεινού απάνθρωπου και αλυσιτελούς πολιτικού συστήματος πού καταρρέει και υπηρετείται από άθλιους, χαμερπείς προσκυνημένους και ανάξιους πολιτικούς, υποχείρια των εχθρών της Ελλάδος. 
  Τώρα πλέον θα πρέπει ο Λαός μας - όλοι μας –συνειδητοποιώντας το προς την Πατρίδα χρέος μας και αξιοποιώντας αλλά και τιμώντας την ιστορική μας μνήμη να δράσουμε σαν Έλληνες (άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος )και όλοι μαζί να αποτινάξουμε τον νέο ζυγό των μνημονίων και των αισχρών τοκογλύφων τραπεζιτών και να βροντοφωνήσουμε, με την βοήθεια του Θεού, ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ, τιμώντας τους νεκρούς μας και τις θυσίες του Λαού μας.
Η χρονική συγκυρία επέστη.
Ζήτω το ηρωικό 1940. Ζήτω ο Ελληνικός Λαός. Ζήτωσαν οι ένοπλες Δυνάμεις, η εγγύηση της Πατρίδας μας.
Ζήτω η αθάνατη ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος, Έφ. Υπίλαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...