22/3/16

Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!!!

Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της υποτέλειας των πολιτικών φορέων τής αστικής δημοκρατίας να συμπράττουν ώστε να κρύψουν τις ανομίες, τις προδοσίες και τα υποτελή μαντρώματα των Ελλήνων. Είναι επίσης συνήθης πρακτική μέσα στο πολιτικό παίγνιο να διαμορφώνεται ένας κατευθυνόμενος καθωσπρεπισμός, μια πολιτική ορθότητα που ακυρώνει την εθνική ορθότητα, τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους. Άπαντες γνωρίζουν άριστα πως προσωπικά πιστεύω στον απόλυτο βαθμό στην ελευθερία και την υπεροχή τής Ελληνικής Φυλής, οδός που με έφερε σε κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με την Χρυσή Αυγή.
Και ως Έλλην Εθνικοκοινωνιστής θα εξακολουθήσω να εργάζομαι προς την ενότητα όσων μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Έχω πει πως εφόσον επανέλθω στο πολιτικό σκηνικό, αυτό μπορεί να συμβεί με δύο σενάρια.
Με την Χρυσή Αυγή ή αλλιώς με ένα δικό μου ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Με τις ίδιες Ιδέες, με την ίδια Ενότητα. ΑΜΕΣΑ, πριν μάς σβήσουν οι Έμποροι των Εθνών.
Έλαβα λοιπόν την απόφαση να επανέλθω στο πολιτικό σκηνικό, το δε δεύτερο σενάριο έχει αρχίζει να ενισχύεται.
Κανείς δεν θα με ακυρώσει, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν θα στραφώ απέναντι στα αδέρφια μου. Οψόμεθα. Καλύτερα εκτός ορθότητας, ακόμη και μόνος, αλλά όχι αμαχητί. Ο Χριστός σήμανε την ώρα να πολεμήσουμε για να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι σε μια Δυνατή Ελλάδα. Και την κλήση Του θα την ακούσω.
Έχουμε Πόλεμο κι όχι πολιτική αναμέτρηση. Έχουμε Ομολογία Χριστού και Ελλάδος, μια νέα και ελληνική Σταυροφορία ενάντια στο νεοταξικό κτήνος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..πάλι πρόβλημα με την ΧΑ ....πολλοί πιστεύουν οτι θα πάρουν αξιώματα στην ΧΑ επειδή τους τα χρωστάει...,η ΧΑ εχει ιεραρχία ...η οποία εχει ενδυναμωθεί απο την φυλακή.....

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιπάνος
Χρειαζόμαστε όπλα και σπαθιά και όχι ευαγγέλια, διότι απ ό,τι θυμάμαι ο Διάκος και ο Παπαφλέσσας κρατούσαν γιαταγάνια και όχι ευαγγέλια, ευαγγέλια κράταγε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός αλλά αυτός δεν πολέμησε μόνο κήρυξε την αρχή της επαναστάσεως που είχε ξεκινήσει ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης από τις 23 Μάρτη 1821 με τα όπλα και τα σπαθιά αλλά είχε ξεχάσει αγιασμούς και ευαγγέλια ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ για να κάθομαιεγώ σήμερα ελεύθερος και να γράφω μεγαλοκούβεντες. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.......

ΚΑΝΑΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ .
Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 1974-1993)

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...