27/5/18

Ο Σαλβίνι απάντησε στον Ιουδαίο Σαράφ Μπασί της Ευρώπης

Ο ιουδαίος Γενς Βάιντμαν, ο ανιψιός του σήριαλ Κίλλερ που εκτελέστηκε στο Παρίσι πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα του , και η στιγμή είναι κατάλληλη, για να διοικήσει την Ευρώπη από το τιμόνι της ΕΚΤ. |η καταστροφολογία του «Spiegel», για την ιταλική κυβέρνηση που απειλεί την «ενότητα της ευρωζώνης», είναι η φωνή της Μπούντεσμπαγκ . Ο υποβολέας είναι ο Γενς. Ο Σαράφ Μπασί της Ευρώπης, που ξέρει πως δουλεύει το σύστημα και οι φόροι και που ναησυχεί για τους φτωχούς πολίτες της Λετονίας ή της Σλοβακίας οι οποίοι «καλούνται να επωμιστούν το βάρος μίας φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα ωφελούσε κυρίως τους πλουσιότερους Ιταλούς». «Εάν τελικά η νέα κυβέρνηση της Ρώμης περάσει αυτό που θέλει, θα καθιερώσει μία εξαιρετικά ύπουλη μορφή μεταφοράς πόρων στην Ευρώπη, από τους πιο φτωχούς στους πιο πλούσιους», δήλωσε μέσω του Σπίγκελ ο Γενς.


Ο ιουδαίος Γενς Βάιντμαν, που γεννήθηκε το 1968 , είναι φτυστός ο Γιουτζίν Βάιντμαν που αποκεφαλίστηκε στις 17 Ιουνίου 1939 στο Παρίσι, και ο οποίος θα πρέπει να ήταν θείος του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγος των Πεντε Αστερων δεν πια ο Πεπε Γκριλο,κ.Σπυρο? Διοτι σε σημερινο ρεπορτάζ του Σκαι εμφανίστηκε ως αρχηγος κάποιος άλλος ο οποίος μαλιστα ηταν καπως μελαμψός!!

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...