5/2/19

5η Φεβρουαρίου ημέρα θεατρικών παραστάσεων . Τα ψευδογεγονότα στην Υπηρεσία της ψευδο-Ιστορίας. Πράκτορες και προβοκάτορες στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

5 Φεβρουαρίου 1994. Το Κόλπο των μυστικών υπηρεσιών με το δήθεν Όλμο και η χορογραφία της Μερκάλε στο Σεράγεβο. 
Οι μουσουλμάνοι και οι Σύμμαχοι τους σκότωσαν 68 πελάτες και τραυμάτισαν 200 με πυροδότηση βόμβας που είχε τοποθετηθεί στην Λαϊκή «Μερκάλε». 
Οι Αμερικανοί μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και οι φιλάνθρωποι ηγέτες του ΝΑΤΟ έδωσαν τελεσίγραφο στους Σέρβους της Βοσνίας, υπό την απειλή βομβαρδισμού των θέσεων τους για την εντός δέκα ημερών απόσυρση των βαρέων όπλων στα 20 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σεράγεβο. 

Το 2015, βγήκε επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες των καταναλωτών στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο .

 21 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων. Δεν έπεσε Όλμος. Ήταν βόμβα. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους. Στη δικη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, η εμπειρογνώμονας Ζόριτσα Σούμποτιτς, κατέθεσε , ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος. Η εμπειρογνώμονας είπε στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής ποσότητας που έχει ένας όλμος 120 χιλιοστών. Η εμπειρογνώμονας αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», ενώ είπε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή (την ουρά του πυραύλου) να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισε ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος. «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε , και ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», είπε. 
Αυτή είναι η αλήθεια. 
Οι «καλοί άνθρωποι» , που έβαλαν τη Βόμβα στο Σεράγεβο, έριξαν και τα χημικά στη Συρία.
5 Φεβρουαρίου 2003. 
Η παράσταση του Κόλιν Πάουελ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που προσπάθησε να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι το Ιράκ εξακολουθεί να κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής. .. 







Όλα τα γεγονότα της 5ης Φεβρουαρίου μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ
https://ta-mavra-nea.blogspot.com/2019/02/h-5.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και αναφερεσθε στην ..."παρασταση Παουελ" (φωτο πισω του δυο "ελληνες" Γεωργιος Τενετ και Ιωαννης-Δημητριος Νεγρεποντης) το 2003 κσαι πριν εισβαλει ο οβριος στην βαβυλωνα ας δουνε οι επισκεπτες του Δελτιου των 11 και αυτο το φιλμακι https://www.youtube.com/watch?v=O1GCeuSr3Mk μπας και ξεσκαρταρει ο εγκεφαλος και ασχοληθει με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ εχθρους του Ελληνισμου.
Γιατι οι ΤσιπροΚουλοΦωφες ειναι απλως υπαλληλοι.


Μπογιατζης

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...