17/2/19

Ο Τρίτος δρόμος του Τραμπ

Οι παλιότεροι θα θυμούνται τον Τρίτο Δρόμο του Αντρέ. 
Το θυμιζω λόγω του Τρίτου Δρόμου του Ντόναλντ, στο Κεντρικά . 

Ο Τραμπ , που εκφράζει τους κανονικούς ανθρώπους, ισορροπεί ανάμεσα στο Διεθνιστικό Διεφθαρμένο και Γκέι Παρέιντ Δημοκρατικό Κόμμα του Σόρος, και τους ψυχανώμαλους νέο-συντηρητικούς Ρεπουμπλικανούς, της Ολιγαρχίας.

 Ο Τραμπ κάνει συνεχώς συμβιβασμούς με τα δυο ισχυρά ρεύματα, που καθοδηγούν την αμερικανική πολιτική.
 Από τις 9 Φεβρουαρίου 1950 ξέρουμε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι γεμάτο Κομμουνιστές . 

Το Πεντάγωνο είναι ψυχανώμαλοι νέο-συντηρητικοί. Πεντάγωνο και Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ήθελαν την Συμφωνία των Ψαράδων, και ο ταγίπ, έκανε μια συμφωνία αμοιβαίου συμφέροντος να βάλει πλάτη, για να σβήσει τον καυγά με τον πράκτορα της Cia, που τον άφησε Ελεύθερο.Και αφού βοήθησε θα πάρει κάτι. Μπαξίς. 
Για αυτό και ο αμερικανός φίλος έστειλε τον Αλιέκσι που βρίσκεται στην σωστή πλευρά στην Άγκυρα. 

Οι ψυχανώμαλοι νέο-συντηρητικοί άνοιξαν πολεμικά μέτωπα με την Βενεζουέλα, το Ιράν και την Ρωσία, και ο Τραμπ, συνεργάστηκε μέχρις ενός σημείου. Θα το καταλάβετε όταν αντιληφθείτε τι εγινε πραγματικά για τον βομβαρδισμό της Συρίας λόγω του αερίου των Λευκοκράνων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι "ψυχανωμαλοι νεο-συντηρητικοι";;;;

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΡΑ-ΕΒΡΑΙΟΙ....

Αντε, εχουν και μερικους ρουφιανους, "γκογιμ" μαζι τους.
Αυτοι ξεκινησαν το σφαγειο της Μεσης Ανατολης, εκτελωντας την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 επι προεδριας Μπους του νεωτερου γνωστου και ως κοκαϊνακια, που την ειχαν προσχεδιασει απο την 10ετια του '90 και φορτωνοντας την στους αραπαδες.
Αυτοι βρισκονται πισω απο καθε πολεμο και καταστροφη.
Τι δεν ειναι κατανοητο;

https://www.youtube.com/watch?v=-v_JMHSv6uM




Ο Μπογιατζη τσι καρδια τσης

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπύρο ακόμα ελπίζεις στον τραμπ; Κακό πράμα οι αυταπατες. Θυμάστε τι παπαριες διεδιδαν με τον κιου ανον; μούφα.
Η διάλυση της συμφωνίας για τα πυρηνικά τι σου λέει; μήπως υπαναχωρησαν από πολέμους Συρίας ή Ουκρανίας; μήπως σταμάτησαν οι τσιρίδες για ντου στο Ιράν;
Δυστυχώς η φορά της ιστορίας είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Οδεύουμε ολοταχώς στο άμεσο μέλλον για σύγκρουση δυο ή τριών πυρηνικών υπερδυναμεων. Κύριος οιδε εάν μπορεί να αποφευχθεί.

soulis είπε...

Παντως Σπυρο υπαρχει και κατι αισιοδοξο να πουμε με βαση τα οσα συμβαινουν στις ΗΠΑ.
θελω να πω οτι οσο και να τους εχουν ολους δεμενους οι εβραιοι σιωνιστες με τα λεφτα τους τα μμε και το Χολυγουντ και ισι καλα και να φαινεται οτι εχουν σχεδιασει και υπολογισει τα παντα τα πραγματα δεν πηγαινουν παντα συμφωνα με τα σχεδια τους.
Λυσσαξαν να βγαλουν οι Δημοκρατικοι οσες περισσοτερες μουσουλμανες και γενικα γυναικες απο μειονοτητες κατι με τουρμπανια στο κεφαλι διαφορες Οκασιο Κορτεζ κλπ τα καταφεραν μεν αλλα τωρα τους γυριζει μπουμερανγκ.
Γιατι αυτες η μια μετα την αλλη εχουν αρχισει τις δηλωσεις κατα του Ισραηλ και τωρα τρεχουν να τις μαζεψουν και να τους κλεισουν το στομα.
Και που να τολμησουν να τις κατηγορησουν για αντισημιτισμο οπως θα εκαναν αν τα ιδια ελεγε μια λευκη ρεπουμπλικανη.
Ειναι διασκεδαστικο αν μη τι αλλο.Τρεχουν και δεν φτανουν

Ανώνυμος είπε...

Για να ξεσκασουμε λίγο από την θλιβερη πραγματικότητα.

https://youtu.be/xFxvktcbj6U

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε ότι ο Ηλίας είναι υπέρ των Gay

https://youtu.be/vwSx1hiv2iQ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Ηλιας;

Ανώνυμος είπε...



αχαχαχαχαχαχα "ανωνυμη" Κυρ Φεβ 17, 07:01:00 μ.μ. προσεχε your flare connections!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...