5/2/19

Ο Χάνος Γκουαιδό και η αποστολή του

Ο Χάνος, προέρχεται από το είδος του «Ντιντί», του «Μικέ», και του «Τζων», που επέβαλε ως «πωλιτικό» προσωπικό της δεξιάς, μετά τα Δεκεμβριανά,
 ο «Συμμαχικός Παράγων»
Μην ξεχνάτε ότι η εξουσία δεν παραδόθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1945, στον Πλαστήρα, ως «πρόσωπο ευρείας αποδοχής», αλλά στον Ιωάννη Σοφιανόπουλο που διαπραγματεύτηκε την Βάρκιζα. 
Ο Σοφιανόπουλος στις 2 Φεβρουαρίου 1950 μαζί με τον πρωθυπουργό του «βουνού» Αλέξανδρο Σβώλο και , τον Σ. Χατζήμπεη (Αριστεροί Φιλελεύθεροι) την «Δημοκρατική Παράταξη» , με την οποία η Αριστερά συμμετείχε στις εκλογές της 5ης Μαρτίου 1950. Η «Δημοκρατική Παράταξη» είχε και την υποστήριξη του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ, που τον καθοδηγούσε ο Νίκος Πλουμπίδης.

 Δηλαδή, στις 3 Ιανουαρίου 1945, η κυβέρνηση παραδόθηκε στον Αλέξανδρο Σβώλο και το Νίκο Πλουμπίδη με τους οποίους θα έπρεπε να συνεργαστούν οι «Ντιντίδες». Ακριβώς, όπως συνεργάστηκε το 2015 ο Χάνος Γκουαιδό με τον Αλιέκσι.

 Το «Κράτος Δικαίου» ο «αμερικανός φίλος» και το «κλιμάκιο» των Αθηνών, ανέθεσαν στον Χάνο Γκουαιδό, την αποστολή να μην σχηματιστεί ένα ισχυρό Αντιδιεθνιστικό, και Αντιτοκογλυφικό Κίνημα στον πολιτικό χώρο της Δεξιάς, που κάλυπταν η Νέα Δημοκρατία και ο Λαός.

 Ο αμερικανικός παράγων χρειάζονταν σωστή διαχείριση για τον έλεγχο του περίπου 46% της Κεντροδεξιάς, μετά την κατάρρευση του χώρου της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ λόγω της «Οικουμενικής Παπαδήμιου». 

Αυτός ήταν ο ρόλος των ΑΝΕΛ , που με ευκολία απέσπασαν 10, 62% .
 Ο αμερικανικός παράγων ευνόησε την προβολή από το «Πρώτο Ψέμα», των «αδιάλλακτων» και «σκληρών», διότι μπορούσε να τους απομονώσει όποτε ήθελε. 

Στις εκλογές του Μαΐου του 2012, το πρώτο Κόμμα στον λαό, ήταν η Πραγματική Αυθεντική Δεξιά, που συγκέντρωσε 23,6% σε διάφορα ψηφοδέλτια , ενώ η Φιλελέ Κεντροδεξιά, ΝΔ , (18,85%) συν οι «Παραφυάδες» ήταν στο 23,2%.

 Ο Χάνος Γκουαιδό λοιπόν είχε αποστολή να αποτρέψει την γνήσια έκφραση της λαϊκής θέλησης. Μασκαρεύτηκε, σήκωσε Σημαίες και Σταυρούς και εξαπάτησε τον πάντοτε ευκολόπιστο και πάντα προδομένο Ελληνικό Λαό.
 Ο κύκλος του Εφιάλτη «Ντιντί» έκλεισε, αλλά το 2019 δεν είναι το 2012.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, ο Καμμένος είναι μέλος στην μασονική οργάνωση ΑΧΕΠΑ, η ηγεσία της οποίας ταξιδεύει πολύ συχνά στο Ισραήλ και δεν έβγαλε άχνα για την Μακεδονία:

https://ahepa.org/news/

Και αν νόμιζες ότι η ΑΧΕΠΑ υπάρχει μόνο σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία, σε πληροφορώ ότι εξαπλώνεται ταχέως και στην Ελλάδα:

http://ahepahellas.org/chapters/

Μέχρι και στη Γλυφάδα, δίπλα στον Καμμένο, φτιάξανε Στοά!

Ανώνυμος είπε...

"Αμερικανικος" παραγων.
Ολα τα λεφτα.

Απ' οσο γνωριζω, ο "παραγων" αυτος μετακομιζει συντομα στην Νεα Πρωτευουσα του.
Την Γερουσαλημ.
Και οι "συνειδητοποιημενοι πολιτες" δεν γνωριζουν τι επωνυμια θα του δωσουν.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

Ανώνυμος είπε...

Την... φιλελε κεντροδεξιά ομως υπό την ηγεσία του Αντώνη, την έριξαν μετά από δυόμισι χρόνια Χατζαρα! Άρα ο Αντώνης δεν τούς έκανε τα χατήρια; Εσύ τι λες; Ή τον χρησιμοποίησαν όσο έπρεπε και μετά τον πέταξαν;

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...