7/2/19

Το «Σύμφωνο Μόλοτοφ, Ρίμπεντροπ» ως πηγή έμπνευσης

Η ιδέα για κυβέρνηση «ιστορικού συμβιβασμού», και συνεργασίας υπέρ του λαού του Μιχαλολιά και του Κουτσούμπα, έλκει την καταγωγή από την αμοιβαία επωφελή συμφωνία «Μόλοτοφ –Ρίμπεντροπ». 
Μόνο που ο Μιχαλολιάς και ο σύντροφος, πρέπει να βρουν την «ωφέλεια» και μια «Πολωνία», (μεταφορικά).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "Πολωνία" Χατζάρα είναι η αύξηση των ποσοστών τους, που θα τους την δώσει σίγουρα ο λαός, αν δεσμευτούν για την κατάργηση των μνημονίων...

Ανώνυμος είπε...

Και μετα ο Αδ(ο)ελφος επιτέθηκε στον σύντροφο, ο σύντροφος συμμαχησε με τους "συμμάχους" που επιτέθηκαν όλοι μαζί σαν σκυλολοι στον Αδ(ο)ελφο, ο "θείος" αργότερα σταματησε να χρηματοδοτεί την πολεμική βιομηχανία του Αδ(ο)ελφου και το Τζερμανυ καταστράφηκε και κατακτήθηκε από το Γισραελ που λίγο μετά "γεννήθηκε" !! Δηλ. αναλογικά με την δική μας περίπτωση είναι δυνατόν να επέλθει συμφωνία του Ζαρουλια με τον Μαρδοχαι-Κουτσουμπας ΧΩΡΙΣ να επέλθει κάποια στιγμή η σύγκρουση; Ακόμα κι αν υπάρξει "κοινή ωφέλεια", για πόσο θα κρατήσει αυτή; Και οι... "αδελφοί μας"(που λέει κι ο Τραγκας) εβραιοι θα καθησουν να βλεπουν με σταυρωμένα τα χέρια; Και δηλ. στις "παρά φύσιν" συμφωνίες και κυβερνήσεις των τελευταίων ετών εμείς(ο Λαός) θα απαντήσουμε με μια ακόμα "παρά φύσιν";

Ανώνυμος είπε...

είναι διαφορετικά μεταξύ δύο κρατικών οντοτήτων και δύο κομμάτων στο ίδιο κράτος, ωστόσο κάθε τέτοια κίνηση θα εξαϋλώση τα δύο κόμματα και κυρίως την Χρυσή Αυγή διότι οι ψηφοφόροι του κακαε είναι άρρωστοι με το κόμμα και θα θεωρήσουν ότι ο κουτσούμπας ξέρει τί κάνει και "θέλει να κερδίσει χρόνο" όπως κάνανε και καλά με τον χίτλερ. Ομως οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι απλά θυμωμένοι που θυμήθηκαν τον εθνικισμό όταν εξαϋλώθηκε η σύνταξη και κάθε ελπίδα για διορισμό, οπότε το κόμμα θα πάει στο 0%.

Βέβαια μια τέτοια συνεργασία εξαρτάται από το πόσο είναι διεφθαρμένοι οι κομματικοί αρχηγοί τουλάχιστον οπότε μπορούν να βρουν μια οφέλεια στην μάσα.

Ο μιχαλολιάκος έχει πει ότι θα συνεργαζόταν με όποιον συμφωνούσε στα εθνικά θέματα και τέτοια, και το κακαε το παίζει πιο δεξιά το παιχνίδι όπως με τις πρέσπες, ωστόσο δεν φαίνεται ρεαλιστικό κάτι τέτοιο εκτός αν έχουμε πόλεμο με καμμιά τουρκία που βέβαια σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κακαε αυτοί σε περίπτωση πολέμου θα πολεμήσουν το "αστικό σύστημα"(;;;)

Ανώνυμος είπε...

Σπυρετο, ελα στα συγκαλα σου.
Σε πειραξει ο πυρετος;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έχεις πυρετό φίλε. Αν αυτοί οι 2 μπουχέσες δεν μπορούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, τότε ποιά η χρησιμότητά τους στο πολιτικό σύστημα;

Ανώνυμος είπε...

Σύσσωμη η «δημοκρατικη σφεντονα» απέρριψε την αίτηση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής - Χειροκρότημα από τους "δεξιους" ΝουΔουληδες στους ΚονσερβοΚουταδες€λλαδος

Οι χοιροι της ΝΔ αγκαλια με τους χοιρους του εκφυλου πουστη που του αρεσε να τον φωναζουν .....Αρη

Νέα πρόταση αντισυνταγματικότητας, αυτή τη φορά για το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κατέθεσε η Χρυσή Αυγή.
Την προηγούμενη φορά, θυμίζουμε, η πρόταση είχε απορριφθεί από όλους τους «δημοκράτες», ενώ ο Δένδιας που είχε πρωτοστατήσει στις ύβρεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατέληξε να αποθεώνεται από τους βουλευτές της ανθελληνικής κυβερνήσεως.
Η νέα πρόταση της Χρυσής Αυγής και πάλι απορρίφθηκε από όλους τους «δημοκράτες» του κοινοβουλίου, με τον «χορό» αυτή την φορά να τον σέρνει ο Παφίλης του ΚΚ€, το οποίο και αποχώρησε από την διαδικασία.
Ο Παφίλης, λοιπόν, είπε ότι δεν συζητά μία πρόταση αντισυνταγματικότητας από την Χρυσή Αυγή. Προφανώς το… σύνταγμα του Στάλιν του είναι προσφιλέστερο από το Σύνταγμα των Ελλήνων και έτσι αποφασίζει βάσει αυτού.

Σημασία, όμως, δεν έχει το τι λένε τα σταλινικά απολιθώματα που έχουν καταστεί ο γραφικός περίγελος μιας ολόκληρης κοινωνίας. Σημασία έχει ότι το παραλήρημα του Παφίλη χειροκροτήθηκε από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα του Δένδια, ο οποίος, πιο προσεκτικός αυτή τη φορά μην τον ραίνουν με ροδοπέταλα μονον οι συριζαίοι, είπε ότι συντάσσεται πλήρως με την πρόταση του ΚΚ€.

Κάπως έτσι, με τον εκ νέου εναγκαλισμό της ΝΔ με την αριστερά, προχωράει άλλο ένα βήμα για την προδοσία της Μακεδονίας μας.




Ο μπογιατζης τσι καρδια της