18/2/19

Η δίκαιη φορολόγηση της φοροδιαφυγής των Τοκογλύφων

Η μεγαλύτερη δαπάνη του ελληνικού προϋπολογισμού είναι η πληρωμή των τοκοχρωλυσίων για εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.
 Δέκα χρόνια αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής και λιτότητας ουδέποτε είχαν στόχο τον «εξορθολογισμό». Οι περικοπές μισθών και συντάξεων , στόχευαν στην εύκολη πρόσβαση σε πόρους από για την πληρωμή των τοκοχρεολυσίων που εισπράτουν οι αφορολόγητοι Τοκογλύφοι. 

Αυτό είναι το μέγα πολιτικό και οικονομικό ζήτημα. 
Η πάταξη της φοροδιαφυγής των λίγων και αφορολόγητων και η δίκαιη φορολόγηση από τα Κράτη των εισοδημάτων από τους τόκους των «αφορολόγητων» διεθνών εμπόρων χρήματος. 

 Και οι αριστεροί και δημοκράτες «Ιακωβίνοι», που ζήτησαν ισότητα ενώπιον θεού και ανθρώπων, και ισότητα των δυο φύλων δεν διεκδίκησαν ποτέ ισότητα μπροστά στον Εβραίο Τραπεζίτη. 

 Είναι απλό. Σαν το αυγό του Κολόμβου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μέγα ζήτημα είναι ότι μετά απο δέκα χρόνια δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι το χρέος μας έχει αγοραστεί απο κράτη και δεν πληρώνουμε τίποτα στους τοκογλύφους,στους τοκογλύφους πληρώναμε 17% τόκο όταν ήσουν πασοκ και θαύμαζες τον ιουδαίο τροτσκιστή πράκτορα του Μπέρκλυ.Επίσης στον προυπολογισμο του 2019 προβλέπονται δαπάνες για τόκους 3.9 % του ΑΕΠ ενώ για κοινωνικές παροχές 18.7 % του ΑΕΠ.Απλό, σαν το αβγό του Κολόμβου... Υ.Γ. Η λύση στο υπαρκτό πρόβλημα των τοκογλύφων δεν είναι να φορολογηθούν αλλά να εκτελεσθούν στο Γουανταναμο

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...