20/2/19

Μαζί με τους «δυστυχισμένους» μας έρχονται και οι τρομοκράτες

ΣΕΡΑΓΕΒΟ . Ο διευθυντής της υπηρεσίας αλλοδαπών της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Σλόμπονταν Ούγιιτς Ujic, δήλωσε ότι από την αρχή του έτους, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που έχουν χαρακτηριστεί ως απειλή για την ασφάλεια έχουν εισέλθει στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. 
Ο εμπειρογνώμονας Τζεβάντ Γκαλιάσεβιτς δήλωσε ότι οι ηττηθέντες μαχητές της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους έχουν εισέρθει στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη η οποία δεν αντιμετωπίζει ένα κύμα μεταναστών, αλλά «κάποιου είδους τρομοκρατική εισβολή» που τα κοινά θεσμικά όργανα φαίνονται να αποδέχονται. Ο Γκαλιάσεβιτς είπε ακόμα ότι το Αλλοδαπών μεταξύ των μεταναστών που κατεγράφησαν από την αρχή του έτους εντόπισε πέντε Αφγανούς οι οποίοι σχετίζονται με την τρομοκρατία, αλλά το αποσιώπησαν.
Το επιχειρησιακό Κέντρο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ανακοίνωσε ότι με βάση τα δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των μεταναστών στην Ελλάδα, που θέλουν να προσεγγίσουν τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, η Βοσνία Ερζεγοβίνη θα πρέπει να περιμένει μια παρόμοια κατάσταση όπως και πέρυσι, όταν περίπου 24.000 μετανάστες εισήλθαν παράνομα στη χώρα. 
Ο υπηρεσιακός υπουργός ασφάλειας Ντράγκαν Μέτικιτς , ο επονομαζόμενος και ηλίθιος, είπε ότι υπάρχουν 70.000 μετανάστες στην Ελλάδα, που θέλουν να εισέλθουν στην ΕΕ και ότι οι αρχές της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ανησυχούν ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα μπορούσαν να επιλέξει τη διαδρομή μέσω Δυτικών Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...