27/2/19

Χρυσές Δουλειές. Οι ΗΠΑ παρέλαβαν 50 τόνους χρυσού από το θησαυροφυλάκιο το Ισλαμικού Κράτους

SANA .Λίγες μέρες μετά από τις πρώτες πληροφορίες από τοπικές πηγές στην σχετικά με τη χρυσή συμφωνία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισλαμικού Κράτους , προέκυψαν νέες πληροφορίες που τις επιβεβαιώνουν. 

Η αμερικανική κατοχική δύναμη στην Συρίας παρέλαβε δεκάδες τόνους χρυσού που είχε τόνους χρυσού που είχε αποθηκεύσει η τρομοκρατική οργάνωση με αντάλλαγμα την παροχή ασφαλούς διόδου για τους τρομοκράτες και τους ηγέτες τους από τις περιοχές της Ντέιρ Εζζορ όπου βρίσκονται. 
Πληροφορίες από τοπικές πηγές ανέφεραν ότι ελικόπτερα του στρατού των ΗΠΑ παρέλαβαν τον χρυσό υπό την κάλυψη της νύχτας την Κυριακή και στη συνέχεια έγινε η μεταφορά τους προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι στην περιοχή Αλ- Μπαγκούζ στην ύπαιθρο της Ντέρ Εζζορ όπου ήταν η τελευταία εστία αντίστασης του ισλαμικού Κράτους είχαν κρυφτεί 40 τόνοι χρυσού και δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ από την τρομοκρατική οργάνωση και από το λαθρεμπόριο πετρελαίου και ναρκωτικών. 
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τα ελικόπτερα του στρατού των ΗΠΑ μετεφεραν μεγάλα κιβώτια και τα πήγαν στην επαρχία της Χασακά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπααααα....παραμυθι των εβραιοτσοντοφυλλαδων.
Στην ισραελογιαφκα θα τα πανε.
Εδω το Φορτ-Νοξ και το μετεφεραν ολο εκει.
Οπως πηγαν τα κλεμμενα του Κανταφι και του Σανταμ;
Πραγματι χρυσες δουλειες, αλλα οχι για τ' αμερικανα. Για τους περιουσιους που 'χουν και το ....ΧΑρισμα στα "οικονομικα".


Αν σας λεει κατι το ονομα Paul Bremer. Τον ειχε χρησει τον οβριο ο Μπους ο μπεκρης ...αντιβασιλια μολις μπηκαν οι εβραιοι στην βαβυλωνα. Τα λαμογια οι αμερικανοι πεζικαριοι παιζαν φουτ-μπολ με δεσμιδες 100δολλαρα στα υπογεια των τραπεζων του Ιρακ.
Δεν ξεχνιουνται αυτα, ουτε η λεηλασια των Μουσειων του Ιρακ με μια Ιστορια 7000 και βαλε χρονων, τα οποια αρχαια εκθεματα μολις κατασταλαξει ο κονιορτος, θα εμφανιστουν σε τιποτα δημοπρασιες σε Νεες Υορκες, Λονδινα και αλλου.





Περηφανος γιουφτος απ' τα τσαντηρια στα 6μιλα Κορινθιας

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...