21/2/19

ΚΡΑΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Περί γλωσσολογίας το Ερχόμενον.

Εις τόν πολιτικόν αιθέρα της Ευρώπης αιωρείται το φάντασμα της Βλακείας. Το Μανιφέστον της Ηλιθιότητος θέλει διά της βίας νά αποδεχθούμε την ύπαρξιν «Δεξιάς» και «Αριστεράς». Και ως εκ τούτου τά παράγωγα Κέντρον, Κεντροαριστερά, ακροαριστερά είτε ακροδεξιά…
 Εννοώ ότι η αγραμματοσύνη και το «Σύνδρομον Ερμογένους» κυριαρχεί εις τό πολιτικόν γίγνεσθαι. Ποίος όμως εκ των περισσοτέρων πολιτικών γνωρίζει ή έχει διδαχθεί τά του Κρατύλου; Εν τω μεταξύ η Αριστερά μου (χείρα) κοιτάζει την Δεξιάν μου και «ψοφάνε στα γέλια»! 
Συμπεραίνομεν ότι: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ,
«Είναι τυχαίον προϊόν και όχι απόρροια αιτιακής ή τεολογικής εξελίξεως» συμφώνως με τον εκφραστήν της «μοδέρνας γλωσσολογίας» καθηγητήν Γεώργιον Μπαμπινιώτην. 
Ούτως το «όποιον όνομα δώσεις σε κάποιο πρόσωπο, πράγμα ή χώρα, αυτό καί το ορθόν»! ή «τά ονόματα γενικώς καθορίζονται από κοινή συμφωνία και συνήθεια εκείνων οι οποίοι τά συνήθισαν και οι οποίοι τά καθορίζουν» του Ερμογένους, αδαούς μαθητού του Σωκράτους, υπήρξαν αι βασικαί αρχαί του αντιγραφέως πατρός της «μοδέρνας γλωσσολογίας», Ελβετού Ferdinand de Sausssure, κατά τον οποίον «το γλωσσικόν σημείον είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΝ» (1916). Ως εκ τούτου, αυθαιρέτως ωνομάσθη ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Και νομίμως πρόκειται να διαλυθή δύο έτη μετά την ένταξίν του εις το ΝΑΤΟ. Το ενέταξαν δηλαδή εις το ΝΑΤΟ διά να το διαλὐσουν!
 Η Ελλάς αδυνατεί να το προτείνει διότι αλλοιώνεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος όπου το 63% ετάχθη εναντίον. 
Ο ΟΗΕ δικαίως ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΗ. Αλλά και διότι, συμφώνως με τον στρατηγόν Γ. Αϋφαντή, συνελήφθη ο προστάτης του αυτού κρατιδίου, Γκεόργκι Σόρος. 
Η άνω ορθή ονομασία του κρατιδίου ως «ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», ανήκει εις τον Ιωάννη Κανελλόπουλον.

 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΥΛΟΝ

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος 
Από την κατεχόμενη υπό αλλοδαπών Νέα Μανολάδα, Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ