16/2/19

Εκτός όλων των άλλων κατέρρευσε και το μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν ξαναπαίζει με τον Παναθηναϊκό αν δεν τον σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και οτι δεν παίζει κανέναν αγώνα γενικώς, αν οριστεί κάποιος εκ των Μάνου, Αναστόπουλου και Παναγιώτου. Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπει την είσοδο στο ΣΕΦ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Στο στρατηγείο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, έχουν ετοίμους τους όρους και προϋποθέσεις που θα ισχύουν από τούδε και στο εξής, όποτε ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει στο ΣΕΦ. 

1.Απαγορεύεται να ξαναπατήσει το πόδι του στο ΣΕΦ ο Νικ Καλάθης. 

2. Αν ξανασφυριχτεί φάουλ στο Μιλουτίνοφ, θα διακόπτεται αυτόματα το παιχνίδι με υπαιτιότητα του φιλοξενούμενου. 

3.Αν δοθούν τρία φάουλ κατά του Ολυμπιακού μέσα σε ένα λεπτό, το παιχνίδι θα κατακυρώνεται στον Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία αν είναι ή δεν είναι φάουλ, είναι σαν το πέναλτι που δεν γίνεται να δίνεται στο πρώτο λεπτό. Τι μας νοιάζει αν είναι ή δεν είναι; 

4.Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα η διαφορά του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού ξεπεράσει τους 10 πόντους, ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να παίζει με 6 παίκτες μέχρι να ισοφαρίσει ή να περάσει μπροστά. 

5.Όταν ο Παναθηναϊκός σουτάρει τρίποντο, άνθρωπος του Ολυμπιακού θα έχει το δικαίωμα να κουνάει τη μπασκέτα . 

6.Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ως πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, απαγορεύεται να μαρκάρει πρώην συμπαίκτες του. Μπορεί μόνο να παίζει επίθεση, αρκεί να σουτάρει αποκλειστικά με το αριστερό χέρι. Το αυτό ισχύει και για τον Ίαν Βουγιούκα.
7. Θα επιβάλλεται πρόστιμο υπερβολικής ταχύτητας και αφαίρεση δελτίου αθλητού, σε όποιον παίκτη του Παναθηναϊκού τρέχει υπερβολικά γρήγορα στον αιφνιδιασμό. 

8. Κάθε φορά που ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ θα καρφώνει με μανία και θα κρεμιέται στη στεφάνη, θα πληρώνει ποσό ίσο με την αξία της μπασκέτας για κατά συρροή και εξακολούθηση φθορά ξένης περιουσίας. 

9.Όταν υπάρχει σφύριγμα με το οποίο διαφωνεί ο Ολυμπιακός, το ΣΕΦ θα αποφασίζει δια βοής αν είναι ή δεν είναι. Ανάλογα με την ετυμηγορία του κοινού, το φάουλ θα μετράει ή θα το παίρνουν πίσω. 

ΥΓ.Το αντέγραψα από τον Κώστα Βαϊμάκη

5 σχόλια:

STHENELAIDAS είπε...

Μαλακίες! Αν ο ΠΑΟ είχε τόσο καλή ομάδα, τούτο θα φαίνονταν και στην βαθμολογία της euroleague...

Ανώνυμος είπε...

Οι σοβαροί πρόεδροι αυτό που λένε το κάνουν. Παίρνουν την ομάδα, φεύγουν και το φτάνουν μέχρι τέλους. Οι γελοίοι, είναι όλα λόγια και κωλοτούμπες..... Ο κόσμος το έχει τούμπανο, οι αποδόσεις πέφτουν και η εξυγίανση χτενίζεται !!!!

Υ.Γ 1. Δεν το αντέγραψα από κανέναν. Δικό μου είναι.😃😃
Υ.Γ 2. Για να είχε αμέσως μαζί του το κόκκινο στριγκάκι, ή το φορούσε και το έβγαλε, ή ήξερε από πριν το αποτέλεσμα του αγώνα. Διαλέξτε ποιο από τα δύο!!! (το αντέγραψα από τον Τάκη...)

Ανώνυμος είπε...

Άμα φίλε ο Τράκης ήταν κουνιστός, που δεν είναι, υποψιάζομαι ότι θα φόραγε πράσινο στριγκάκι... Λες να είναι τόσο δύσκολο να βρεις ένα στριγκάκι μέσα σε τόσο κόσμο που ήταν στο ΟΑΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

Το να το ειχε απλα πανω του επειδη ηταν σιγουρος για την νικη της ομαδας του μηπως σου περασε απο το μυαλο;
Οι γαυροι εχετε αποδειξει πως δεν αντεχετε την καζουρα των αλλων, οπως με το ενα κιλο γαυρο που σας εριξαν στην Τουμπα. Ψαρακια ηταν οχι σκατα...

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν φοράει πράσινο γιατί είναι βιτσιόζος και μαζόχας!!!
Το ότι δεν θα του ήταν δύσκολο να βρει στριγκάκι σε τόσο κόσμο, πρέπει να μας πει και ποια ξεβράκωσε !!!
Το ότι ήταν σίγουρος για τη νίκη, στη λίγκα του Βασιλόπουλου, συμφωνούμε....με 8 παίχτες έπαιζε!!!