25/2/19

Κάθε πέρσι και καλύτερα



Πριν από ένα χρόνο, τις 26 Φεβρουαρίου 2018, ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού , Όσκαρ Γκαρσία , τραυματίστηκε βαριά στην Τούμπα,  από ένα ρολό κωλόχαρτου που του πέταξαν ,και πήγε στο νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά.

 Δίπλα του, στην τηλε-ενατική νοσηλευόταν η συντρόφισσα συνήγορος πολιτικής αγωγής, που δέχτηκε «επίθεση» στο ΕΚΧ Φαβέλα στο Κερατσίνι. 
Και εκείνη πάλευε για τη ζωή της.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ανεβαζεις και μια φωτογραφια του προπονητη του ΠΑΟΚ Ιβιτς με το κολλαρο, τους επιδεσμους και σε αναπηρικο καροτσακι οταν εδινε παρασταση στην Λεωφορο κανοντας τον πεθαμενο απο ενα αδειο τενεκεδακι (ελαφρυτερο απο το ρολο ταμιακης που εφαγε ο Γκαρσια)για να κλεψει τους βαθμους απο τον ΠΑΟ ? Η τον Ιβαν τον μπουκαδορο με την πιστολα που ρεζιλεψε ολη την Ελλαδα στα περατα του κοσμου με την ψευτομαγκια του μεσα σε αοπλους παικτες στην Τουμπα περσυ ?

Ανώνυμος είπε...

Σ' ωραίος και πράσινος !

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να βρίσκεσαι σε τραγική υπαρξιακή κατάσταση για να φαντασιώνεσαι συνέχεια ότι έρχονται φασίστες να σε δείρουν μέσα στο βρωμερό κοινόβιο που ζεις κάπου στο Κερατσίνι. Βέβαια μπορεί οι εφιάλτες από την έλλειψη ηρωΐνης να το προκαλούν αυτό όταν ο καπιταλιστής πατέρας σου από την Πολιτεία δεν σου δίνει λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Σπύρο, ελπίζω το Μάιο να μην ξεχάσεις να κάνεις και μία αφιέρωση στον πρώτο διδάξαντα, τον άνθρωπο με το διχτυωτό στο κεφάλι και το αναπηρικό καροτσάκι, που αλλού χτυπάει αλλού ματώνει. Φυσικά και εξακολουθεί να είναι η καλύτερη μεταμφίεση μακράν, τώρα που είναι και η εποχή των μασκαράδων...