15/2/19

Το μέλλον δεν θα αλλάξει από μονάχο του αν δεν κάνουμε κάτι και Εμείς

Δυστυχώς , βρισκόμαστε στο απόλυτο μηδέν. Βυθιζόμαστε στην κινουμένη άμμο του Σουρβάιβορ. Δεν υπάρχει καμιά πρωτοβουλία. Ο αμερικανός ανθύπατος και ο Αλιέκσι έχουν το μαχαίρι, και εκείνοι τρώνε το πεπόνι, μαζί με την Κόκκινη Φυλή.

 Κάνω μια ενδεικτική περίληψη των «ειδήσεων» που μας περιτριγυρίζουν.

 «Λύση για τα κόκκινα δάνεια», «Ισχυρό πλαίσιο προστασίας για την πρώτη κατοικία», «Ομπρέλα προστασίας για 200.000 δανειολήπτες». «Άκαρπη η πολύωρη συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου – αγροτών» . «Το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσε ότι η χώρα ενημέρωσε την Πέμπτη τον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς ότι έχει τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών».«Στο Μόναχο για τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια ο Αλέξης». «Ο Μητσοτάκης πάει Μόναχο .Συνάντηση με τη διάδοχο της Μέρκελ». «Ίσινγκερ: Ισχυρή η ΕΕ παρά το Brexit». «Ριζοσπάστης: Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα!» Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών!» «Η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα πρέπει να μειώσουν τα επίπεδα της ανεργίας των νέων μέσω μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας και με λιγότερη γραφειοκρατία για τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις στην καινοτομία, δήλωσε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ». « Επίθεση με γκαζάκια στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου». 

Με τέτοιο «μενού»,  δεν πάμε δυστυχώς απολύτως πουθενά. Ή μάλλον, κατεβαίνουμε ολοταχώς εις τον Άδην.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού το ξέρεις Χατζάρα ότι όλα τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα από τη Στοά...

Έγραψα ένα κόσμιο σχόλιο στο Πενταπόσταγμα για την υποτίθεται ομογενειακή οργάνωση ΑΧΕΠΑ, που δεν έβγαλε άχνα για την προδοσία της Μακεδονίας και φυσικά το κόψανε...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καιάδας καί τα συντρόφια του αισθάνονται άνετα μόνο στόν Αδη,
γι΄αυτό φοράνε τα μπουφάν με το κεφάλι τού εξ' αποδώ.
δεν το χετε δεί -δείτε το στα βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

πού να δεις όταν ξαναβγει ο σύριζα κυβέρνηση γέλια που θα κάνουμε, θα ψάχνουν όλοι να βρούνε ποιος ψήφισε αφού ο καθένας θα λέει ότι όλοι είναι προδότες αλλά παρόλα αυτά ο σύριζα θα έχει τσιμπήσει 30%, μέχρι τον Μάιο προλαβαίνουν να ξεχαστούν όλα, θα έχουν ελληνοποιηθεί εκατοντάδες χιλιάδες και όπως είπε στην βουλή η τασία, αυτοί που φιλοδοξούν να διορισθούν θα ψηφίσουν σύριζα, παραθέτω το βίντεο

https://youtu.be/nsWp7iAzpJg

Ανώνυμος είπε...

Ααααα ολα κι ολα κ. Σπυρο.
Εγω ειδα και ακουσα Βουλτεψη στου Ακη και τα καταλαβα ολα.
Εεεε ρε την πουτανα γλυστριδες ειχε φαει; Χειροτερη κι απ την Μεγαλοκονομα ηταν.


Περηφανος γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


ΥΓ
Εσυ που δεν γουσταρεις τον Καιαδα τον σατανιστη, θα τον διωξουμε ρε παιδι μου απ' το κομμα. Ψηφισε μας να γινουμε κυβερνηση και τα αλλα θα τα βρουμε.
Αλλιωτικα ψηφισε Τσιπρα που δεν φοραει μπουφαν με τον οξ-αποδω, αλλα σκουφι στο Γιαντ Βασσεμ.