14/2/19

Η ΕΡΥΘΡΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΥΓΕΙΑ, καλημέρα Σπύρο, Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλες τίς Ελληνίδες. 

Κατ΄αρχάς θεωρώ ότι ο κ. Παυλόπουλος είναι ο πλέον ακατάλληλος Έλλην πολίτης να επιτελεί εις το Λειτούργημα τού Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 Διότι πρώτον απεδείχθη ότι κατά την διάρκεια της θητείας του από το 2015 ελειτούργησεν ως συνοδοιπόρος των διαθέσεων της Εκτελεστικής Εξουσίας ως και συνυπεύθυνος εφαρμογής νόμων και άλλων εργασιών της Κυβερνήσεως σύριζα εντός και εκτός της Βουλής των Ελλήνων, πλείστοι των οποίων κάθε άλλον παρά εξυπηρετούν την Ελλάδα.
 Διότι εις ελαχίστους περιπτώσεις ελειτούργησεν ως Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, ενώ ελαχίστους παρεμβάσεις διενήργησεν, όταν και διεθνώς (θέρος 2015, οικονομικός περιορισμός) .
 Αλλά και διότι ούτε εμερίμνησεν διά το Έθνος των Ελλήνων και τά Δίκαια των Ελλήνων, Ελληνικής Πολιτείας και Ιστορίας. 
Πλήθος τά παραδείγματα. 

Ουδεμίαν ένστασιν επρότεινεν κατά των συνεχιζομένων παραβιάσεων των συνόρων της Ελλάδος. Ουδεμίαν πρωτοβουλίαν ανέλαβεν κατά της συνεχιζομένης πτωχεύσεως των Ελλήνων το γένος πολιτών, κατά της συνεχιζομένης αγρίας μεταναστεύσεως των Ελλήνων πτυχιούχων και τεχνικών προς τά σκλαβοπάζαρα της Γερμανίας κυρίως.
 Ούτε επροστάτευσεν το υπάρχον Σύνταγμα της Ελλάδος (ως το άρθρον 28 καταγράφει, λόγου χάριν, όπου θα έπρεπεν να επικαλεσθή και να επιστρέψη την Εθνοκτόνον Συμφωνίαν των Πρεσπών εις την φαιδράν μειοψηφίαν της Ελληνικής Βουλής). 

Οι Έλληνες έχομεν χρέος ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΜΕΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και δή το άρθρον 120, όπου ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΕΘΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩΜΕΝ ΤΑΣ ΕΥΘΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩΜΕΝ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΝ ΤΗΣ ΗΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. 

Διά την υπεράσπισιν των πανάρχαιων αρχών της ημών Ελληνικής Πολιτείας ως ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ εις την πορείαν της Ανθρωπίνης κοινωνίας. Εναντίον απασών των επιθέσεων, περιγραφομένων ως «προοδευτισμού». 

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Από την κατεχόμενη υπό αλλοδαπών Νέα Μανολάδα, Ηλείας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την κατεχόμενη Σουηδία, στην κατεχόμενη Μανωλάδα...

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση ο παυλοπουλοσ προκοπης ειναι εβραικης καταγωγης;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν μπορείτε να κατανοήσετε κάποιοι κολλημένοι στο παρελθόν, είναι ότι όλα αυτά τα συνεχόμενα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν προέρχονται μόνον από την Αριστερά.

Για αυτό και όταν θα απέλθει η "αριστερή" κυβέρνηση, η επόμενη "κεντροδεξιά" κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε μια λέξη από όσα έχουν ψηφιστεί στη Βουλή, ούτε ένα κόμμα!

Υπάρχει λοιπόν ένα υπερκομματικό κέντρο που συντονίζει την αποδόμηση της χώρας και αυτό είναι η Μασονία!

Οι μασόνοι ελέγχουν εκ των έσω όλα σχεδόν τα κοινοβουλευτικά κόμματα της χώρας. Και φυσικά είναι ορκισμένοι εχθροί της Ορθοδοξίας. Για αυτούς ο μόνος θεός που υπάρχει είναι ο ΜΑΤΣ...

Για αυτό είναι ύποπτος ο ρόλος όσων ΜΜΕ πάνε να τα φορτώσουν όλα στον "αριστερό" Τσίπρα, αποκρύπτοντας όμως από τους αναγνώστες τους ότι ο Τσίπρας είναι μασόνος από μικρή ηλικία, καθώς είναι γιός μασόνου...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...