20/2/19

Δημοσκοπήσεις να φαν κι κότες

Όταν λέμε ΤΚ9 είναι ΤΚ9. Πιο ΤΚ9 , δεν γίνεται Όταν πήγα στην Πρώτη Δημοτικού,  το 1961, η δασκάλα με έμαθε ότι ένα πορτοκάλι και μια πατάτα είναι δυο διαφορετικά πράγματα που δεν αθροίζονται. 58 χρόνια μετά,  πληροφορούμαι ότι το Ευρωπαϊκό Κιναιδοβουλιο πληρώνει μυαλοπώληδες για να αθροίζουν δημοκοπικές πατάτες, κολοκυθάκια, και αγγουράκια και να βγάζουν πολιτικά συμπεράσματα. 
Στον κόσμο των ηλιθίων όλα επιτρέπονται. 

Η «έρευνα» των απατεώνων μυαλοπώληδων του Ευρω-Κιναιδοβούλιου , έγινε με την «αξιοποίηση» των «ευρημάτων» από εθνικές δημοσκοπήσεις και είναι εκτίμηση αποτελέσματος. 
Η ΤΚ9 εκτίμηση των λωποδυτών που άθροισαν πατάτες κρεμμύδια και πορτοκάλια,  έλεγε: Νέα Δημοκρατία 36%, ΣΥΡΙΖΑ 24,7%, Χρυσή Αυγή 8,6%, Κίνημα Αλλαγής 7,9% , ΚΚΕ 6,7%, Ένωση Κεντρώων με 2,6%, ΑΝΕΛ 1,4% Ποτάμι με 1,5%, 2,2% Ελληνική Λύση, 1,3% Λαϊκή Ενότητα και 1,2% Πλεύση Ελευθερίας. 

Στην ίδια κατεύθυνση και η «εκτίμηση» της Public Issue. ΝΔ 39%, ΣΥΡΙΖΑ. 24,5% , Κίνημα Αλλαγής 8,5% , Χρυσή Αυγή με 7,5%, ΚΚΕ 6,5%, Ελληνική Λύση 3%, Ένωση Κεντρώων 1,5%, Ποτάμι και ΑΝΕΛ με 1%.

 Η ουσία είναι στο ΣΥΡΙΖΑ 24,7%- 24,5% .

 Σπρώχνουν τον τηλεθεατή- καταναλωτή να αγοράσει τη δεύτερη καλύτερη σερβιέτα. 
Η Κοινή Γνώμη, διαμορφώνεται. Χτίζεται.
 Και τώρα ρίχνουν σωσίβια στη θάλασσα για να σωθούν οι ναυαγοί του ΣΥΡΙΖΟΤΙΤΑΝΙΚΟΥ. 

Για να καταλάβετε τι «απατεώνες» είναι οι «εμπειρογνώμονες», θυμηθείτε ότι τον Ιούνιο του 2012, όταν ο Αλιέκσι υποσχόταν Ελπίδα και να καταργήσει τα μνημόνια , ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 26,89%. Και τώρα του δίνουν 24,7%- 24,5% . Τέτοιοι λωποδύτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λωποδύτες και σκυλιά Κ9...

Ανώνυμος είπε...

έχεις σκεφτεί ποτέ τί πόροι χρειάζονται για να ανεβάσεις έστω και κατά 1% το επίπεδο κρίσης ενός τόσο μεγάλου εκλογικού σώματος που αποτελείται από καθυστερημένους, ψυχοπαθείς, γέρους και γυναίκες, οι γυναίκες κατά κανόνα θα ψηφίσουν επίδομα και κάθε είδους "ανθρωπιστική" μεταρρύθμιση και φυσικά κάργα λαθρομετανάστευση.