14/2/19

Ο ημιτελικός , η λευκή πετσέτα, οι επαγγελματίες κανίβαλοι του Πασά –λιμάν και οι ντεφορμέ ερυθρόλευκοι παίκτες

Επειδή το ξέρουμε το άθλημα. 
Τα δημοσιογραφικά «κοράκια» τα ταΐζουν οι επενδυτές. Και από χθες, οι σιτιζόμενοι κόρακες, «κράζουν», ως χορωδία, ότι η ημιβυθισμένη βάρκα του κ. Μπλάτ αδικήθηκε από τους διαιτητές, και διαμαρτύρονται για τα τρία φάουλ που σφυρίχτηκαν στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα σε βάρος του Ολυμπιακού.

 Το ζήτημα, δεν είναι το πόσα φάουλ σφυρίχτηκαν, αλλά το πόσα φάουλ έγιναν. Και τους προτείνω «διεθνή διάσκεψη» για να αποφασίσει. Τα φάουλ ήταν φάουλ . Ας μας πουν ότι δεν έπρεπε να σφυριχτούν από «σεβασμό» στον Ολυμπιακό και θα το δεχτώ. 

Ωστόσο, τα μεν φάουλ .τα σφύριζαν οι διαιτητές. Αλλά, τα 12 λάθη, δεν τα σφύριξαν οι διαιτητές. Μόνοι τους τα έκαναν οι παίκτες του Μπλατ.

 ΥΓ. Με 12 λάθη και 30 άστοχα σε ένα ημίχρονο, δεν πας και πολύ μακριά κ. Φιλέρη μου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη κι ο έμπειρος Ρίκι Πιτίνο τόνισε πως πρώτη φορά αντιμετώπισε κάτι τέτοιο στην καριέρα του!

Ανώνυμος είπε...

Από Οβριό προπονητή τι περίμεναν οι Αγγελόπουλοι;

Ανώνυμος είπε...

"Το ζήτημα, δεν είναι το πόσα φάουλ σφυρίχτηκαν, αλλά το πόσα φάουλ έγιναν...."
ΛΑΘΟΣ.
Το ζήτημα, δεν είναι το πόσα φάουλ σφυρίχτηκαν, αλλά το πόσα φάουλ ΔΕΝ σφυρίχτηκαν....
Και επειδή το ξέρεις το άθλημα, όπως λες, να χαίρεσαι τον γελοίο πρόεδρό σας με τα στριγκάκια του !!!

STHENELAIDAS είπε...

Αγαπητέ Σπύρε,
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΩΝ αλλά στα 5 δευτερόλεπτα 1ο φάουλ στον Τίμα, στα 19 δευτερόλεπτα 2ο φάουλ στον Τίμα...στα 28 δευτερόλεπτα 3ο φάουλ σε έναν άλλο γαύρο παίκτη....Συνάμα είδα πολύ ξύλο από άμυνα ΠΑΟ και σχεδόν κανένα φάουλ εναντίον της...είδα γκαρντ του ΠΑΟ να κάνει πολλαπλό φάουλ σε ψηλό του Γαύρου στη ρακέτα ύστερα από αλλαγή παίκτη και να μην σφυρίζεται τίποτε!!! ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓκΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ...ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...Τα λέω όλα αυτά επειδή το ξέρω το άθλημα...

avdargor είπε...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ........... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...