7/1/20

Τα αιματοβαμμένα Χριστούγεννα των Παρτιζάνων στη Βόρεια και τα παραμύθια των κομμουνιστών

Φωτογραφία από επιθεώρηση τμήματος της μεραρχίας SS Σκεντέρμπεη Ανήμερα των Χριστουγέννων του 1945, (στις 7 Ιανουαρίου),  οι Τιτοικοί κομμουνιστές στην Βαρντάρσκα, άρχισαν το διωγμό των βουλγαρόφρόνων. Εκτελεστήκαν πάνω από 1200 άνθρωποι με βουλγαρική συνείδηση, που ήσαν στελέχη της βουλγαρικής κατοχής. 
Οι Βούλγαροι κομμουνιστές, τότε, που γινόταν η σφαγή των «αντιδραστικών», δεν είπαν απολύτως τίποτα δημόσια. Μετά«προδοσία» του Τίτο , κάπου παραπονέθηκε στον Στάλιν ο Δημητρώφ, αλλά οι βούλγαροι Κομουνσιτές τότε απέδιδαν την σφαγή των Βουλγάρων στους «κακούς» «Σέρβους εθνικιστές», αν και ο Τίτο ήταν επισήμως Κροάτης και οι «αντιφασίστες» ήταν κομμουνιστές.
 Αλλά, επειδή οι «αντιφασίστες» «παρτιζάνοι» το 1945 ήταν λίγοι, και οι βουλγαρόφρόνες ήσαν περισσότεροι, ο σύντροφος Τέμπο, ο απεσταλμένος του Τίτο στα Σκόπια μετά τη Συμφωνία με τον Χότζα για την οποία έπαιξε ρόλο και ο Ιωαννίδης, προσέλαβε τους Αλβανούς ΕΣ-ΕΣ της μεραρχίας Σκεντέρμπεη, οι οποίοι έβγαλαν τη Σβάστικα και φόρεσαν το Κόκκινο αστέρι. 
Επομένως οι στρατιώτες που εκτελούσαν του Βούλγαρους τα Κόκκινα Χριστούγεννα του 1945 στην Βαρδαρία, δεν ήταν Σέρβοι εθνικιστές αλλά οι Αλβανοί Ναζί

H «21η Waffen-Gebirgs-Division Skanderbeg», ήταν επιχειρησιακά  έτοιμη την 1η Μαΐου 1944,με στρατόπεδα στο Πέτς , την Πρίστινα, και την Πριζρένη . 
Οι Αλβανοί, είχαν δώσει  στους Γερμανούς κατάλογο με περισσότερους από 11.000 αλλά τελικά κατατάχτηκαν 9.275 άνδρες που κρίθηκαν κατάλληλοι. Επιπλέον, υπήρχαν 300 Αλβανοί οι οποίοι είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν στα Κροατικά SS τους «Handschar». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...