6/1/20

Το Κράτος Δικαίου διαπίστευσε εισαγγελέα στη Σόφια και το Βουκουρέστι

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοβ, συζήτησε με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Σόφια, Χέρο Μουσταφά, την επικείμενη Συνεδρίαση της Επιτροπή Στρατηγικού Διαλόγου Βουλγαρία – ΗΠΑ. 
Στις 8 Ιανουαρίου στην Σόφια θα καταπλεύσει αντιπροσωπεία των ΗΠΑ της οποίας θα ηγείται ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Πολιτικά Θέματα, Ντέηβιντ Χέηλ. «Στόχος είναι να εντείνουμε την συνεργασία μας σε τομείς κρίσιμους για τα συμφέροντα των χωρών μας όπως είναι η Ασφάλεια και η Άμυνα, η Μάχη κατά της Τρομοκρατίας, η Ενέργεια, το Δικαστικό σύστημα, και η εκπαίδευση είπε ο κύριος Μπορίσοβ που τόνισε ότι Βουλγαρία θέλει να εμβαθύνει τις εμποροοικονομικές σχέσεις με τις ΗΠΑ.
 Η πρέσβης των ΗΠΑ παρουσίασε στον πρωθυπουργό την ομοσπονδιακή εισαγγελέα Τζέσικα Κιμ, που είναι αποσπασμένη στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία ως νομική σύμβουλος στην αμερικανική πρεσβεία και είναι ειδική απεσταλμένη του αμερικανού Προέδρου για θέματα που αφορούν στην δικαιοσύνη και στην καταπολέμηση της διαφθοράς και.
 Η εισαγγελέας Κιμ θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της διαφθοράς, του ξεπλύματος χρημάτων και του οργανωμένου εγκλήματος.
 Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να επιβάλλουν κυρώσεις σε διεφθαρμένους βούλγαρους αξιωματούχους και τις οικογένειές τους, με στόχο να βοηθήσουν τη Βουλγαρία να ενισχύσει τη δημοκρατία και την ελεύθερη οικονομία, δήλωσε ο αμερικανίδα πρέσβης όταν ανακοίνωσε την άφιξη της ειδικής συμβούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ