8/1/20

Ο νεκρός Σουλειμανί , οι Ιουδαίοι και ο Ιουδαϊκός αγωγός East Med

Γιατί οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους δεν έχουν χτυπήσει ποτέ ιουδαικό στόχο ενώ το Ισραήλ υποτίθεται… ότι είναι ο νούμερο ένα εχθρός τους;
 Για ποιό λόγο Ισραήλ και Αμερική σχεδόν την ημέρα υπογραφής του αγωγού East Med δολοφόνησαν τον νούμερο ένα εχθρό του Ισλαμικού Κράτους; 
Μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί η δολοφονία Σουλεϊμανί του Νο 1 εχθρού του Ισλαμικού Κράτους, με εντολή του Τραμπ, μερικές ώρες μετά την τριμερή συμφωνία για τον East Med. 
Προφανώς ο Ιρανός ηγέτης ήταν αγκάθι για τους Σιωνιστές αλλά και για το Ισλάμ.
 «Αν δεν υπήρχαν άνδρες όπως αυτός, η περιοχή θα είχε γεμίσει με τις μαύρες σημαίες των ισλαμιστών», δήλωαε στο Αλ Τζαζήρα λέει ο Μοχάμεντ Μαραντί, διευθυντής Αμερικανικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης. 

Ο Σουλεϊμανί ηγείτο προσωπικά των μαχών κατά των ισλαμιστών. Υποστράτηγος και διοικητής των ειδικών δυνάμεων αλ-Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης για ειδικές επιχειρήσεις , είχε γίνει επανειλημμένα στόχος ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη Συρία, ενώ τον περασμένο Αύγουστο ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραέλ Κατζ, αποκάλυψε ότι το Ισραήλ σχεδίαζε την «οριστική εκρίζωση» του Σουλεϊμανί. 
Ο Τραμπ μπήκε ήδη σε προεκλογική περίοδο και θέλει σταθερά το εβραϊκό λόμπι μαζί του. Ας αναρωτηθούμε όμως:
 1. Γιατί η Αίγυπτος δεν λαμβάνει μέρος στην Συμφωνία για τον ιουδαϊκό αγωγό; 2. Στ’ αλήθεια ποιος αμφιβάλει πως η συμφωνία έγινε για χατήρι του Νετανιάχου, προ των νέων επαναληπτικών εκλογών στο Ισραήλ , και κατ’ επέκταση με σύμφωνη γνώμη από το βαθύτερο κράτος των Η.Π.Α; 3. Η υπογραφή από μέρους της Ελλάδος με μια κυβέρνηση υποταγμένη στη βούληση των ΗΠΑ, δίνει καθημερινά εξετάσεις και τώρα χρησιμοποιείται από τους Ιουδαίους για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα που δεν έχουν καμιά σχέση με τα ελληνικά. Γιατί άραγε αφού το Ισραήλ την στηρίζει δεν προχωράει η κυβέρνηση στην ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ; 4. Γιατί περισσότερα από 25 χρόνια τώρα, οι Αμερικανοί καταστρέφουν όλους τους ανταγωνιστές της Τουρκία; Ξεκίνησαν με το Ιράκ, ακολούθησε η Συρία, η Λιβύη και τώρα το Ιράν. 

Έτσι η Eλλάδα πάλι στο ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου και πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα. Και αυτό γιατί η δικαιολογία πως αυτή η συμφωνία θα είναι απάντηση και αντίβαρο στη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης μόνο αφελείς μπορεί να πείσει. Είναι απίστευτο αλλά όλα δείχνουν πως αυτοί οι πολιτικοί (αν)εγκέφαλοι, δεν λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν την απρόβλεπτη Τουρκία που θα θεωρήσει ότι την αποκλείουν στα στενά όρια των λιμανιών της.

 Από την άλλη μεριά οι Ιρανοί απειλούν με υλοποίηση σεναρίων εκδίκησης. Ελλάδα και Κύπρος πιστεύουν πως μερική χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας για έργα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ κρατών – μελών είναι απόδειξη πως οι Βρυξέλλες συμφωνούν και στηρίζουν. Όμως οι Ευρωπαίοι σε καμιά περίπτωση δεν θα στήριζαν συμφωνίες που μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη σε μια περιοχή που όλα είναι πιθανά. Και βέβαια θα πρέπει να βρεθούν και επενδυτές για περίπου 10-15 δις. ευρώ., να βρεθούν τα κοιτάσματα κλπ κλπ. Με λίγα λόγια μια δολοφονία θρυαλλίδα που μπορεί να πυροδοτήσει μια έκρηξη αγνώστων διαστάσεων και ένα έργο-ουτοπία στον αέρα.

 Γεώργιος Λουκάκος Ιατρός 
Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιατρε ΟΛΑ τα εσφαξες, ΟΛΑ τα ε-μαχαιρωσες και πολυ σωστα, εκτος απο ΕΝΑ:

ΠΟΙΟΙ βαλανε φωτιες και κατακαψανε την Δυτικη Πελοποννησο (2007) ακριβως ΕΚΕΙ που θα "περασει" ο Ιουδαϊκος αγωγος;
Χωρια που δολοφονησανε και καμμια 50ρια ανθρωπους στην Πελοποννησο μονο;




Γιουφτος σκετο

Μαικ είπε...


Λέτε,να ήταν πράκτορες ?

Μπα,στην Ελλάς όλα δουλεύουν ρολόι...

Ανώνυμος είπε...

Το ΙΣΙΛ ΠΟΤΕ δεν ειπε οτι το Ισραηλ ειναι εχθρος του μην μπερδευεστε. Πολεμο κανει για την επεκταση του χαλιφατου στο οποιο για να ζησεις ή πρεπει να γινεις μουσλιμ ή να πληρωσεις φορο.
Το βιογραφικο του μακαριτη το γνωριζετε μηπως (σπουδες κτλπ); διαβαστε το πρωτα και μετα βγαλτε συμπερασμα.
Αγκαθι για ποιους; τους σιωνιστες ή τους αγιοτολαχιδες;
Στην αυστραλια τι αγωγος θα περασει και την καινε;

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Ιαν 09, 01:02:00 μ.μ.

Απο ποτε το Ισραηλ θα κατηγορησει το ....Ισραηλ ως εχθρο του;
Το ΙΣΙΛ κανει πολεμο για επεκταση του χαλιφατου "του"; Εχεις ακουσει τιποτα για το eretz israel?

Ας το μακαριτη και το βιογραφικο του.
Σουχει περασει απ το μυαλο σου η ιδεα οτι την "μπομπα" την εχουν στα χερια τους οι Περσες απ' το χοντρομπαλα της Β. Κορεας και παιζονται να ριξουν μια στην τρομοφωλια και να σχολασει ο γαμος;

Εεεεε με τις φωτιες της Αυστραλιας δεν εχω να πω κατι. Μας ταπωσες.
1,5 δις ζωα εχουν καει λεει. Ποτε προλαβανε και τα μετρησανε οι πουστηδες ,μεσα απ τις φωτιες;;
Ξερεις οι Αυστραλοπιθηκοι εχουν κολλησει ακομα με τα ορυκτα καυσιμα και δε γουσταρουν μοντερνα τεχνολογια. Λες μολις κατακατσουν οι σταχτες να δουμε νταηλικι τιποτα ανεμογεννητριες στα καμμενα; Ειναι και κεινο το ...θερμοκηπιο που σε 10 χρονια μας λενε οτι ΘΑ λυωσουν οι παγοι κι ας χιονιζει στην Νεα Μακρη.
ρε τοι τραβαμε....

Ειπαμε: Γιουφτος ναι, μαλακας οχι
Ρωτα και την μαίμου που ψηριζεται εδω επαραδιπλα.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...