8/4/15

Εδώ Αμπελαλέ (2)

Ενώ οι κοινωνική πολιτική είναι ΘΑΑΑΑ, για τους Ωραίους και Ναζωραίους είναι ντούκου , τοις μετρητοίς, εδώ και Τώρα, εν τη παλάμη και ούτω σας κάψουμε.


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ! Από την 1η Οκτωβρίου του 2015, αυξάνονται κατά 10,91% οι κατώτατες αμοιβές (650 ευρώ μεικτά ο μηνιαίος μισθός) .Σε δεύτερο στάδιο από την 1η Ιουλίου του 2016, ο γενικός κατώτατος μισθός ορίζεται στα 751 ευρώ μεικτές αποδοχές.
Όμως ενώ οι μεροκαματιαρήδες θα περιμένουν την 1 Οκτωβρίου και το 2016, και ενώ η ρύθμιση για τις 100 δόσεις στην εφορία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, τα σύνορα για τους λαθραίους άνοιξαν και κλείνουν οι σπέσιαλ φυλακές του von Αντωνάκη.
\ Τώρα νομοθετούν ο πατέρας του ληστή οι δικηγόροι των Πυρήνων και η προστάτις των ΛΟΑΤ.
Οι αλειτούργητοι βιάζονται και επείγονται και Μ. Τετάρτη συζητούν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ και τον «εξανθρωπισμό» του σωφρονιστικού συστήματος.
Μετά την Αμυγδαλέζα θα ανοίξει και ο Κορυδαλλός. Μόνο ο Ηλίας,ο Άκης και ο Παπαγεωργόπουλος θα μείνουν μέσα.
Ενώ οι κοινωνική πολιτική είναι ΘΑΑΑΑ για τους Ωραίους και Ναζωραίους είναι ντούκου , τοις μετρητοίς, εδώ και Τώρα, εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις φυλακές ο πατερας του ληστή είπε: «Προβληματιζόμαστε από όσα γίνονται αλλά δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος. Υπάρχει μια ανάσα ταυτόχρονα στον κόσμο που ζει σε ένα πλαίσιο πιο δημοκρατικό».
Μια «ανάσα» για τα πολύχρωμα παιδιά του Λάγκλει και της Ανοιχτης Κοινωνίας του Σόρος που έκαναν χθες μολότωφ πάρτι.

ΥΓ.Ρε παιδιά, δεν βγάζετε τον Γιώργο να κάνει καμιά απαλλοτρίωση σε γερμανικές τράπεζες ,για να πληρώσουμε τη δόση στη Κριστίν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: