5/4/15

Φόρος τιμής σε ΟΛΟΥΣ όσους θυσιάστηκαν στο βωμό των μνημονίων και του χρέους

Η πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους απέτισαν φόρος τιμής στη μνήμη του συνταξιούχου Φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στις 4 Απριλίου του 2012 στην Πλατεία Συντάγματος διαμαρτυρόμενος για την μνημονική πολιτική της τότε κυβέρνησης. Στο σημείωμα που άφησε ο Δημήτρης Χριστούλας ανέφερε: «Η κατοχική κυβέρνηση εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ

Πρώτον πολλοί από τους αυτοκτονημένους δεν πεινάγανε καν, χάσανε απλά την δυνανότητα για υπερκατανάλωση.

Δεύτερον, δεν θυσιάστηκαν σε κανέναν βωμό. Απλά με την οικονομική κρίση τα υπαρξιακά τους ήρθαν στην επιφάνεια. Συνειδητοποίησαν ότι όλη τους η ζωή έχανε το νόημά της χωρίς το οικονομικό στοιχείο.

Τρίτον, αυτοκτονήσανε για να αποδράσουν από την ζωή και δεν πήραν μαζί τους καν 2-3 υπεύθυνους τής καταστροφής τού έθνους, δηλαδή δεν πήγε κανένας ζωσμένος με εκρηκτικά ούτε στην Βουλή ούτε στον τοπικό βουλευτή που εκλέγεται 30 χρόνια.

Οι περισσότεροι αυτοκτονημένοι ήσαν κάποιοι δειλοί και σε πολλές περιπτώσεις η αιτία τής αποδόμησης τού έθνους. Ο φαρμακοποιός ανήκε στην πιο σάπια γενιά.

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες αυτοκτονίες που ξεπερνούν σε αριθμό τα θύματα της γερμανικής Κατοχής!

Άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τις ζωές τους!

Λίγος σεβασμός δε βλάπτει...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...