2/4/15

Μπέρδεψε τις κάμερες με το τόπι…(ΚΕΔ)

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΓΟΣ

Συγκάλυψη στη διαπλοκή που πυροδοτεί τη βία στα γήπεδα, επικρατεί στο παρασκήνιο για το αθλητικό νομοσχέδιο και κάποιοι στην πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, βάζουν ανοιχτά πλάτη στα οπαδικά συστήματα.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, και η πρόεδρος του σωματείου «ξεπέταξε» ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα με μια επιστολή, που θα στείλει –λέει-στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ-ΠΣΑΤ, για να ολοκληρωθεί το σημερινό PR της κυρίας. Εκτός όμως από το άρθρο του νομοσχεδίου που κάνει τους δημοσιογράφους καταδότες, στην ουσία περιλαμβάνονται και μια σειρά από άλλες τυποκτόνες διατάξεις προκειμένου η Πολιτεία να πετάξει και την ευθύνη με σιγουριά αλλά και την μπάλα στην εξέδρα.
Η βία είναι πολιτικό θέμα και δεν υπακούει σε εύκολες λύσεις και διοικητικά μέτρα.
Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων- Ανοιχτή ΕΡΤ καταγγέλλει όλα αυτά και επισημαίνει:
-Η υπόθεση δεν μπορεί να διαχωριστεί από την πρόσφατη στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο οποίος φόρτωσε την ευθύνη για τα έκτροπα στη Λεωφόρο μόνο στην εξέδρα των γηπεδούχων, με συνέντευξη του στην κυβερνητική παράγκα ( ΝΕΡΙΤ).
Ανάλογη οφείλει να είναι και η αξιολόγηση σε μια διεξοδική συζήτηση σε επίπεδο ΔΣ στις δημοσιογραφικές ενώσεις λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στα γήπεδα της Περιφέρειας Αττικής κυρίως με τον πόλεμο του πετρελαίου. Βέβαια στην πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επικρατεί άλλη αντίληψη.
Αφορά τον ποντιακό χορό του Ιβάν στην Β. Ελλάδα και το δράμα στο Βόλο αφού στη συνάντηση των ενώσεων συντακτών στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο, έκανε τα στραβά μάτια . Ξέρει και ο Κουμπιάς.
Το ίδιο και για τα 35 εκ. που μόλις εγκρίθηκαν από τις συστημικές Τράπεζες για τον πράσινο μιντιάρχη του Π. Φαλήρου. Υπάρχει ακόμη το πάρτι στην Ψυττάλεια και το σχέδιο-πίστα στη Δραπετσώνα.
  Άσε που η κυρία Πρόεδρος με τις κάμερες στα γήπεδα έχει μπερδέψει τις κάμερες στην πρώτο όροφο της ΕΣΗΕΑ.
Βλέπετε έλειπε από τη συνάντηση κι εκείνος ο Διόγος για να της πει τι είναι το τόπι.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων-Ανοιχτή ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...