6/4/15

Κύριε Χατζάρα, Η απάντηση στην απορία σας είναι απλή, ο Μπακόπουλος ήταν μασόνος

Η Στοά γράφει: Μπακόπουλος Κωνσταντίνος Σκενδέρμπεης (1899 – 1950) .Αντιστράτηγος Υπουργός Γενικής Διοίκησης Κρήτης το 1935. Υφυπουργός Εσωτερικών το 1936. Διετέλεσε ανώτατος διοικητής αντιαεροπορικής άμυνας της χώρας την περίοδο 1937-39. Διοικητής του Ε΄ Σώματος στρατού της Θράκης το 1939. Διοικητής στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας το 1904-41. Αντιμετώπισε σθεναρά τη Γερμανική στρατιά του Von List στο Ρούπελ. Απήχθη στη Γερμανία ως αιχμάλωτος με άλλους στρατηγούς Παπάγο, Πλαστήρα.

Ο Πλαστήρας βεβαίως δεν «απήχθη» γιατί βρισκόταν στη Γαλλία. Και ο Μπακόπουλος «απήχθη» μαζί με τον «ένδοξο» πραξικοπηματία Παπάγο τον Ιούλιο του 1943 διότι δημιούργησαν μια οπερετική «αντιστασιακή οργάνωση», στρατηγών την «Στρατιωτική Ιεραρχία», και στάλθηκαν σε Oflag (Offizierslager) ,for officers only.
Και δεν αντιμετώπισε «σθεναρά» τη Γερμανική στρατιά του «Von List», αλλά, ενώ ο διοικητής του Ρούπελ, Ταγματάρχης Γεώργιος Δουράτσος, συνέχισε να μάχεται λέγοντας στους Γερμανούς ότι «τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται», και ο ενώ ο λοχίας Ισκος πολεμούσε, ο Μπακόπουλος παραδόθηκε αμαχητί στον διοικητή της 2ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας αντιστράτηγο Ρούντολφ Φάιελ. 
 Η συνθηκολόγηση υπογράφηκε στις 14.00 στο Γερμανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης από τον διοικητή του ΤΣΑΜ, αντιστράτηγο Μπακόπουλο.Τ
ο «Ρούπελ» παραδόθηκε την επομένη την επομένη, 10η Απριλίου, στις 6 το πρωί, αφού ο διοικητής του έλαβε διαταγή κατάπαυσης του πυρός από τον Μπακόπουλο
Ένας άλλος άξιος της πατρίδος αξιωματικός , που δεν ήταν τέκνο της Στοάς, ο ταγματάρχης (ΠΒ) Κωνσταντίνος Βερσής θεωρώντας την παράδοση των όπλων ως τον έσχατο εξευτελισμό για τον μαχητή, αφού χαιρέτισε στρατιωτικά τους άνδρες του και τα πυροβόλα, διέταξε τους άνδρες της Μοίρας να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο στραμμένοι προς νότο, προς την υπόλοιπη Ελλάδα, και αυτοκτόνησε στη Ράψιστα των Ιωαννίνων. Ο διοικητής της ταξιαρχίας Έβρου, υποστράτηγος Ζήσης Ιωάννης, αυτοκτόνησε στις 9 Απριλίου στα Ύψαλα.

Ούτε ο Παπάγος αυτοκτόνησε ούτε ο Μπακόπουλος.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κείμενα Πατέρων της Εκκλησίας

απὸ τὴν πολύτομη ἔκδοση «Ἕλληνες Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας»- [Τὰ πλεῖστα τοῦ χριστιανικοῦ ἐκδοτικοῦ οἴκου «Γρηγόριος Παλαμᾶς» (1980).]

α. Ἰωάννης Χρυσόστομος

Χαρακτηρίζει ὀνομαστικῶς τοὺς Ἕλληνες:

• «μωρούς»: τόμος 18, σελ. 17,

καθάρτους»: 18,113, • ἐκφέροντες «λόγους ματαίους καὶ

• «κυλιομένους ὁμοῦ μὲ πόρνους καὶ μοιχούς...»: 18,115,

• «δεισιδαίμονας»: 34,429,

• «αἱδελφῶν»: 34,459, μομείκτας μετὰ μητέρων καὶ

απὸ τὰ σοφότερους  • « ζῷα»: 34, 497,

• «ἐστιγματισμένους»,«χειροτέρουαπὸ τοὺς χοίρους ποὺ ς πασαλείβονται μὲ περιττώματα», «κυνικὰ καθάρματα», «παναθλίους», αναισχύντους» κ.ἄ.] «παμμιάρους», «

Ανώνυμος είπε...

Και παλι οταν εδειχναν τον ουρανο, καποιοι επιμενουν να βλεπουν το κωλοδαχτυλο.
Τον 3ο μΧ αιωνα Ελληνες αποκαλουσαν τους ειδωλολατρες.
Οι πατερικες ερευνες ειναι αμυθητος θυσαυρος που δεν ανασυρει κανεις εδω. Εχουν κανει απειρες εκδοσεις αρχαιων συγγραφεων αλλα οταν φτανουν στους συγγραφεις της ελληνικης αυτοκρατοριας παθαινουν ταρακουλο. Ελπιζω να συνειδητοποιησεις καποτε οτι χτυπωντας την εκκλησια, πριονιζεις οχι το κλαδι που σε στηριζει, αλλα την ιδια σου την ριζα. Οπως λεει και ο Χριστος οι πολεμιοι θα συντριβουν οπως αυτος που ορμα σε βραχο.

Ανώνυμος είπε...

ETOΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΙΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΑΧΟΡΤΑΓΟ

ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑΡΙΟ!!


ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΤΕ ΚΑΜΠΗ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΒΟΥΝΑ

ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΚΟΚΑΣ,ΥΠΟΝΟΜΟΙ, ΚΛΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ !


ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ




Γερμανοβρετανικός πόλεμος για την τουριστική «κατάληψη» της Ελλάδας


Οι Γερμανοί παρέμειναν πρώτοι στις αφίξεις στην Ελλάδα πέρυσι και μάλιστα ήταν περισσότεροι από το 2013, αλλά οι Βρετανοί «έκλεισαν την ψαλίδα» με διψήφιο ποσοστό αύξησης, δείχνουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τον τουρισμό τη χρονιά που πέρασε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ!

στα συνορα της (ανθελληνικης) παραφροσυνης !





Προσεξτε αυτη την ειδηση
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64167868



""Δεκάεξι παράνομους (ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )

μετανάστες από τη Συρία στοίβαξαν ανάμεσα σε τόνους βαμβακόσπορου τα μέλη σπείρας που θα τους έστελναν στην Ευρώπη

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) .


αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με υπαλλήλους του τελωνείου Ευζώνων, ακινητοποίησαν τα δύο φορτηγά που είχαν προορισμό την κεντρική Ευρώπη και μέσα σε αυτά βρήκαν κρυμμένους ...


οι οδηγοί των φορτηγών, ένας 67χρονος και ένας 68χρονος από την Καβάλα. Σε βάρος τους και σε βάρος άλλων πέντε συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία ...

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ )

παράβαση του νόμου περί διευκόλυνσης παράνομης εξόδου μεταναστών-υπηκόων τρίτων χωρών από την ημεδαπή προς τρίτες χώρες. """


-------------

ΔΗΛΑΔΗ

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ...ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ...ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!! !!!!!!!! !!!!





ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ;



ΚΑΝΕΝΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΙΜΗ !!!





ΟΜΩΣ ...............


ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ Ψ ΜΗΝΩΝ, ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ!!!



ΔΗΛΑΔΗ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ


ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ,

ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ....ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!! !!!




ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !!!



Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ!!!





Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ!



Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Στη "βυζαντινή" Ιερά Εξέταση ανήκουν και οι συχνές καύσεις αρχαίων βιβλίων ετεροδόξων ή όσων άλλων βιβλίων, επειδή μόνο και μόνον δεν άρεσαν στους κακογήρους του Βυζαντίου. Τεράστιες πυρές οργνώνονταν σε δρόμους, πλατείες και στάδια πόλεων όπου υπέρογκοι σωροί βιβλίων εγίνοντο παρανάλωμα πυρός, προς δημοσίαν τέρψιν .
Οι πυρές αυτές άρχισαν με τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Α΄ τον «Μέγα», τον επίσκοπο Αλεξανδρείας Θεόφιλο, τον Ιωάννη Χρυσόστομο στην Κωνσταντινούπολη και συνεχίστηκαν αργότερα με τον «ιερόν» Φώτιο (9ος αιών) στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος έκαιγε ό,τι δεν του άρεσε. Με εντολή του Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού το 448 καίγονται συστηματικά όλα τα βιβλία τα οποία αντιτίθενται με οποιοδήποτε θεμιτό τρόπο στην καθεστωτική θρησκεία.
Ανεξαρτήτως περιεχομένου απωλέσθηκαν σχεδόν όλα τα αρχαιότερα βιβλία. Όσα επέζησαν είναι μόνο το ένα στις δέκα χιλιάδες, κατά τις εκτιμήσεις των ειδικών.Από τις πληροφορίες που μας παρέχει ο Μιχαήλ Ψελλός (1018-1078), υπολογίζομε ότι την εποχή του "ιερού" Φωτίου (9ος αιών) υπήρχαν δέκα φορές περισσότερα βιβλία από όσα έχομε εμείς σήμερα στα χέρια μας. Η απώλεια των βιβλίων αυτών έγκειται στις συχνές δημόσιες καύσεις βιβλίων που εκτελούσε ο ίδιος ο Φώτιος και οι όμοιοι στην νοοτροπία συνεργάτες και διάδοχοί του ..!

Ανώνυμος είπε...

Και παλι εν μεσω ιερων ημερων για τους ορθοδοξους, βλεπω ανιστορητες προκλησεις. Ξεκαθαριζοντας μια και καλη, οι Ελληνες και τα λοιπα εθνη υπο των Ρωμαιων με ελευθερη βουληση και παρα την τρομοκρατια που ασκουσε το κρατος με 10 διωγμους επι τρεις αιωνες, απιστευτα βασανιστηρια που μπροστα τους ωχρια η Ισις ισιλ και νεφη δλδ εκατομμυρια μαρτυρων αποφασισαν να ακολουθησουν τον Χριστο.
Αν σημερα υπαρχουν κειμενα της αρχαιας γραμματειας ειναι γιατι στα μοναστηρια υπηρχαν ευλογημενοι καλογεροι μοναχοι, αιωνια τους η μνημη που τα αντεγραφαν. Αυτο προκυπτει απο τα ποσοστα των διασωθεντων χειρογραφων κωδικων, που ειναι στα ελληνικα κατα μεγαλη πλειοψηφια, ακολουθουμενα απο λατινικα, συριακα, κοπτικα, αραβικα κειμενα.
Εχουν περισσεψει οι καταπτυστες επιθεσεις εναντιον της μεσαιωνικης ελληνικης χριστιανικης αυτοκρατοριας. Προτου αναμασησετε κατι ας μπειτε στον κοπο να το ελεγχετε.
Ενδεικτικη ιστοσελιδα Ορθοδοξη Ομαδα Δογματικης Ερευνας.
Www.oodegr.co υποκατηγοριες ιστορικων θεματων αλλα και νεοπαγανιστικων απατων.

Ανώνυμος είπε...

...του τρελού το πανηγύρι...

Ανώνυμος είπε...

Ενδεικτικη ιστοσελιδα Ορθοδοξη Ομαδα Δογματικης Ερευνας.

Www.oodegr.co υποκατηγοριες ιστορικων θεματων αλλα και νεοπαγανιστικων απατων.

Το μαγαζάκι του ρασοφόρου γιου της Μαλτέζας που περήφανος δήλωσε πως δεν είναι Έλλην και αν το αμφισβητούμε είναι πρόθυμος να κάνει και τεστ Ντι Εν Ει.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ.
Η γυναίκα του μάλιστα το έριξε στο ψευδοχριστιανικό παιδομάζωμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΛΤΕΖΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΦΤΗΚΑΝ.

Γνωρίζουν βέβαια καλά από κωλοδάχτυλο στα κατηχητικά.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...