2/11/16

Η απλή μέθοδος των τριών

Ο «απεσταλμένος» του Δαβίδ και των Ρουφιανογιάννηδων, ανελαβε την ΨΕΠ «φλασιά» με στόχο τους οπαδούς της Χίτλερι.

Λοιπόν.
Εμείς οι παλιοί , του «χειρογράφου», μάθαμε από τους πιο παλιούς ότι έχουν σημασία οι λέξεις. Ακόμα και η σειρά τους στο κείμενο. Έτσι σπας τον «κώδικα» και βρίσκεις το «σημαίνον» και το «σημαινόμενο». Scripta manent.

Διαβάζεις, σημειώνεις, παραβάλεις, συγκρίνεις και θυμάσαι. Ημερομηνίες, πρόσωπα, γεγονότα.Αυτό είναι η ανάλυση.
Και μπροστά σου σα σε μαγική εικόνα , αποκαλύπτονται όλοι και όλα.
Δεν υπάρχουν «φλασιές». Αυτά είναι γα τους νεαρούς οπαδούς της …Χίτλερι στο Facebook.

Στον δικό μου κόσμο, της μελέτης και ανάλυσης, οι πράκτορες αυτοσυστήνονται με τα κείμενα τους. Θέλει υπομονή και χρόνο. Και λογική σκέψη. Επαγωγή.

Μετά ρωτάς απλά πράγματα. Ποιος μπορούσε να διατάξει «εφ όπλου λόγχη», το 1936 και βρίσκεις ποιος έκανε τη δικτατορία.

Απλά απλούστατα πράγματα της αριστοτέλειας λογικής. Του μεγάλου εχθρού των επικοινωνιολόγων, της πράσινης Ανάπτυξης ,που κάνουν την κρίση ευκαιρία.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να το παιδεύεις πολύ, για να ξέρεις ποιός εγκαθίδρυσε την δικτατορία του '36. Ο Γεώργιο,ς αποδεχόμενος το αίτημα του Μεταξά για αναστολή συγκεκριμένων άρθρων του Συντάγματος. Κατά τα άλλα, γιατί μου πνίγεις τα σχόλια, σχετικά με το αν και πότε πολέμησε ο Μεταξάς; Και σχετικά με το ποιός τον έφαγε; Εσύ που λες ότι το έχεις ψάξει, ακόμα να πάρεις γραμμή ότι τον έφαγε η NSA και όχι η IS; Τόσο μεγάλος θαυμαστής του είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Και για αυτούς που δεν είδαν τις εξηγήσεις για τις φλασιές, εδώ:

http://tinyurl.com/jzy28hq

Ανώνυμος είπε...

ενταξει παιδια μπορει να ισχυει οτι λετε για φλασιες του Χατζαρα, αλλα εμένα μ'αρεσει να τις διαβάζω γιατι έστω και πλαγιως βλεπω μια διαφορετική αναγνωση στα γεγονότα.

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....