28/1/13

Δικαίωση του Δελτίου των 11

Έπειτα από τρία χρόνια , και αφού όλοι έκαναν την «Πάπια» πλην εμού,
 οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την κοινή απόφαση Παπακωνσταντίνου-Προβόπουλου, για την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος αποπληρωμής των συναλλαγών σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου από τρεις σε δέκα ημέρες ώστε να διευκολυνθούν οι αεριτζήδες και οι κερδοσκόποι.

Αυτό σημαίνει ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς όχι απλώς ότι βλέπουν δόλο πίσω από τις δύο υποθέσεις, αλλά και πιθανότητα κοινών αυτουργών! Προσθέστε και την κακουργηματική δίωξη για το «έλλειμμα μαϊμού» της ΕΛΣΤΑΤ και θα καταλάβετε ότι οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας, Σόρος, Αβάπτιστος, Προβόπουλος and Co είναι πλέον σε στη Σέντρα.

 ΣΠYΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

YΓ. Ο Καημένος –Walker,  ξέχασε σήμερα από πού το άκουσε το Τ3 –Τ10 για πρώτη φορά , και θυμήθηκε τη ...Βάσω. Ας γελάσω! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ



ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ Σπύρο ξεχνάς ότι το Τ3 Τ10 στο κάρφωσε εδώ στα σχόλια κάποιος ανώνυμος.
Πιθανότατα υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος που δεν το άντεχε η συνείδησή του.
Βλέπεις ούτε εμείς ξεχνάμε...

Ανώνυμος είπε...

To T3-T10 το ανέφερε πρώτος ο Μίχαλος του ΕΒΕΑ στην εκμπομπή του Χατζηνικολάου στο ALTER. Μίλησε μάλιστα επί λέξη για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το ύφος και η φόρτιση που είχε όταν αναφερόταν στο θέμα. Μετά την εκμπομπή εκείνη έκανε κανένα χρόνο να ξαναβγεί στην τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα Τ3-Τ10, όπως και πολλά άλλα, το ανέδειξε ο Χατζάρας στον Blue Sky στην εκπομπή του Δελτίο 11 άσχετα με το ποιός έδωσε την πληροφορία και που. Ο Χατζάρας ήταν αυτός που το κράταγε ψηλά στην ατζέντα και παρέα του ο Καπούτσης όταν είχαν απο κοινού κάποιες εκπομπές. Και το έκανε αν θυμάμαι καλά αρχές του 2010, αναφέροντας τις 3 αρνητικές εισηγήσεις των συμβούλων της ΤτΕ που ο Προβόπουλος τις πέταξε στα σκουπίδια.

Απο κει το μετέδωσαν πολλοί μέσα στο Διαδίκτυο και άρχισε να παίζει δυνατά ένα περίπου χρόνο μετά. Μπορεί να στεναχωρήθηκα για την πολιτική του επιλογή -δικαίωμά του άλλωστε- αλλά αναγνωρίζω πως πρώτος αυτός ξεκίνησε να ξυπνά τον κόσμο μαζί με Μπετινάκη, Τσαλαπάτη και Καπούτση.
Εγώ θα θυμάμαι πάντα την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, (Ιανουάριος του 2010), τον Αγ. Παντελεήμονα με την ντουντούκα, την "βόλτα" στο Μοναστηράκι και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Όπως θα θυμάμαι ότι ο Τενέζος μόνο στον Χατζάρα μίλαγε, στον καιρό της παντοδυναμίας του Αβάπτιστου. Επειδή μόνον ο Χατζάρας τολμούσε !!

Εσείς να θυμάστε τον αποτυχημένο Γιαουρτά και την Χατζηλουλού.


Κωνσταντίνος Κομνηνός

Ανώνυμος είπε...

επισης απο σενα ακουσαμε για πρωτη φορα για τη μυστικη συναντηση τοτε του τζεφρι με τη goldman sachs στο πεντελικο. η αληθεια να λεγεται. ο Μιχαλος το δημοσιοποιησε νομιζω μια εβδομαδα αργοτερα
Νικος πειραιας

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...