28/1/13

Συνδικαλιστικές χορογραφίες με την κυβέρνηση

Ρώτα και τον Τρίμη μου τον ψεύτη

Η κυβέρνηση δεν θέλει απεργία των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ.
Και φυσικά δεν την θέλει και ο αριστερός Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Τρίμης, που προέρχεται από την κυβερνητική συριζοσυνιστώσα της Πρεσβείας.
Όπως το είπε ο Β.Ι.ΛΕΝΙΝ: «Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξουμε την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγούμε εμείς οι ίδιοι».

Και για το λόγο αυτό δεν συγκαλεί Διοικητικό Συμβούλιο για να αποφασιστεί νόμιμα η απεργία, και διαδίδει στους εργαζόμενους ψέματα ότι διαφωνούν εκείνοι που συμφωνούν.
Προ του αδιεξόδου δηλαδή φυγή προς τα εμπρός.
Συνδικαλιστικός δικολαβισμός!

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aνακοινωσις

εκ του ΚΟΥ-κου ΜΠΕΕΕ εκφωνουται

η πρωινη προειδοποιητικη λαθροεποικισις εις το λαικοσπιτο πατρις ολης της γης της λαοπροβλητου αγωνιστριας τζουλιανα, αποτελει προβοκατορικη ενεργεια της μαυρης λαθροαντιδρασεως στην αποκτησι υπηκοοτητος καθε επιγειου και ιπταμενου υποκειμενου που ευρισκεται περαστικον εκ της ελλαδος.

εντασσεται στα μαυρα σχεδια λαθρομπουκαδορων του παρακρατους της μπουρνουζοπετσεταζιας της δημοκρατιας της Ταταρουμπου να υπονομευσουν την αδελφικη φιλια καθε ελληνα που τυχαινει να ευρισκεται στο ελλαντα χωρις διαβατηριο ,λεφτα σπιτι γυναικα και που θελει να ανοιξει (με λοστο η ανευ) ενα μαγαζι ,ενα σπιτικο.

το Κου κου μπεε απαιτει απο τις αρχες του πρωινου σημερον να διερευνήσουν απαντες την υπόθεση και να εντοπίσουν τους προειδοποιητικους λαθροεισβολείς εποικιστας της οικιας ολη η μεζονετα χωρις συνορα και συναγερμο.

το κου κου Μπεε δεσμευεται μολις εντοπισθουν να τους παραδωση μεσω της τζουλιανα αυτοπροσωπως ελλαδικη ιθαγενεια το γενος κου κου μπεε και να τους ανοιξει και αυτο ενα σπιτι χωρις συνορα αλλα με εξωπορτα.

Αμεσα θα τεθει και το κολοσιαιο προβλημα της ασυντονιστου εισβολης καθε λαθρομπουκαδορου χωρις ελληνικη ιθαγενεια κουκουμπεε σε οικιες χωρις τηρησι ωραριου λαθροεισβολης.

στο πλαισιο αυτο το κου κου μπεε θα προτεινει νομο για την επιβολη ωραριου κυκλοφοριας λαθρομπουκας και παραδοσεως σε ολους ιθαγενειας iso mpouka και αριθμου προτεραιοτητος για μπουκα ,ωστε να μην δημιουργειται συμφορηση με κομφουζιο ενεργων λαθρομπουκαδορων -προειδοποιητικων εποικιστων .

οι αντιδραστικοι στόχοι των λαθρομπουκαδορων χωρις συνορα και ιθαγενεια που ανοιξαν σπιτι που εροχαλιζε λαικο μετωπο και κρεατακια θα πέσουν στο κενό απο υψος 1917 μετρων. Έχουν γνώση οι φύλακες των υπηρεσιων αλλοδαπων .

Ιθαγενεια σε ολα τα αντικλεπτικα συστηματα τωρα!

Ανώνυμος είπε...

εκτακτον

λωποδυται αφηρεσον σχολειον και εκκλησια ενω αφησαν το πετρελαιον και την καμπαναν αντιστοιχως

στο χωρο της καμπανας υηρεθη μασκα αποκριατικη απεικονιζουσα τον κ. κουρακη ενω στου πετρελαιου τον κ. στουρναρα.

ο κ. αδωνις εδηλωσεν δια το περιστατικον

μα αγαπητοι μου ,εχομεν αποκριες ευτυχειτε !

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...