29/1/13

Νεα τρομοκρατικά κόλπα

Οι αλ υπάλληλοι των αλ τρομοκρατών Σαούντ ετοιμάζουν απαγωγές στη Λιβύη

Οι ισλαμιστές/ τζιχαντιστές /σαλαφιστές/βαχαμπίτες μισθοφόροι των Σαούντ σχεδίαζουν την απαγωγή Γερμανών και Βρετανών πολιτών, που βρίσκονται στη Λιβύη, γράφει το Spiegel, επικαλούμενο πηγές της γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND), που είναι παράρτημα της Cia.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «αντάρτες» των Σαούντ μετά την (σκηνοθετημένη) επίθεση στην Αλγερία, επέστρεψαν στην έδρα τους στη Λιβύη, για να συνεχίσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν για να ταξιδέψει κανείς στη Λιβύη. Ταξιδιωτικές οδηγίες εξέδωσαν επίσης η Μεγάλη Βρετανία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ολλανδία και η Γαλλία.

Όπως καταλαβαίνετε ο δυτικός συνασπισμός για τη Δημοκρατία, δημιούργησε  με τα λεφτά των αλ κελεμπία Σαούντ και των Αλ Θάνι του Κατάρ, μια βάση αλ τρομοκρατών της αλ Κάιντα στην Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...