30/1/13

Ο Σόρος και ο Αξελ έχουν την ίδια ( ιουδαϊκή) πολιτική

Ο επενδυτής ΘΕΊΟΣ György Schwartz (Soros) είναι κατά της γερμανικής λιτότητας, και της λιτότητας ΔΝΤ, ως τρόπου αντιμετώπισης του υπερβολικού χρέους, , διότι , «αν η οικονομία υποχωρεί, τότε το χρέος στην πραγματικότητα αυξάνεται».

Επομένως ο Αξελ και György συμφωνούν. Θέλουν «άλλη στρατηγική».
Δηλαδή ποσοτική χαλάρωση, μεγαλύτερο πληθωρισμό και υψηλά επιτόκια.

Σε αυτό συμφωνούν και οι όλοι σιωνιστές στο Brookings. Άλλωστε ο György και ο Αξελ λένε πως η Ευρώπη δεν μπορεί να ζήσει με την ηγεμονία της Γερμανίας και χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία να είναι καταδικασμένες σε διαρκή κατωτερότητα». «Ο υπόλοιπος κόσμος ακολουθεί διαφορετική συνταγή από τους Γερμανούς», είπε ο Σόρος. «Οι Γερμανοί πιστεύουν στη λιτότητα και ο υπόλοιπος κόσμος πιστεύει στην ποσοτική χαλάρωση, ρίχνοντας όλο και περισσότερο χρήμα στην κρίση. Και στην πραγματικότητα αυτό είναι αποτελεσματικό, από την άποψη ότι αποφεύγεται έτσι η ύφεση».

Αναφερόμενος στην Ιαπωνία, ο Σόρος είπε ότι έχει στραφεί πλέον στην ποσοτική χαλάρωση, που οδηγεί σε μείωση της αξίας του γεν, ενώ το ευρώ είναι πιθανότερο να ανατιμηθεί αφού η ευρωζώνη δεν προχωρά σε ποσοτική χαλάρωση.
«Αυτό θα μπορούσε να σπρώξει τελικά τη Γερμανία σε επιβράδυνση ».

Η διαφορά μας με τον Αξελ,τον Σόρος και τους λοιπούς Ιουδαίους βρίσκεται στα επιτόκια των Κεντρικών Τραπεζών.
Εγώ προτείνω το φάρμακο, «Δανεισμός με μηδενικά επιτόκια από τις Κρατικές Κεντρικές Τράπεζες των Κρατών».Πρόκειται για καθαρή στρυχνίνη.
Όλα τα επενδυτικά ποντίκια πάνε στον αγύριστο.

ΟΥΤΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΚΟΣ

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Kύριε Χατζάρα εγώ θα πρότεινα ακόμα ποιο ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ των αρουραίων σατανιστών:
«ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ (και οχι δανεισμό) με μηδενικά επιτόκια από ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κρατικές Κεντρικές Τράπεζες των Κρατών»!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...