30/1/13

Ο Κουμπάρος κάρφωσε τον Τσογλάν Σαμαρά που... «καθόταν στα τέσσερα»

Με πρωτοβουλία του Τσογλάν Σαμαρά έγινε η συνάντηση με τον Σουλτάν Ερντογάν στο Κατάρ.
«Την ώρα πού πλησίαζε η αναχώρηση από το Κατάρ, δέχτηκα την πρόσκληση του για μια συνάντηση στην οποία εξετάστηκαν κυρίως ορισμένα μέτρα που αποφασίστηκαν τον τελευταίο καιρό για τη μειονότητα της Δυτικής Θράκης». Αυτά είπε ο Ταγίπ στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Και εξήγησε:
«Μετέφερα στον Έλληνα πρωθυπουργό την επιθυμία μας να μην τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση (που αφορά το διορισμό 240 ιμάμηδων στη Δυτική Θράκη) και να ακυρωθεί». «Επιθυμούμε ολόψυχα να λυθούν τα θέματα που προέκυψαν τελευταία και κυρίως το θέμα των 240 ιμάμηδων έτσι ώστε να μην θίγεται η αντίληψη της καλής γειτονίας και συνεργασίας μας ». «Του ζητήσαμε μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν τις μειονότητες. Του ζητήσαμε να μη παίρνονται μέτρα εναντίον τους και να ακούγονται οι απόψεις, οι επιθυμίες και οι προτάσεις τους».

Και ο Τσογλάν Σαμαράς του είπε ότι θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για το θέμα και θα το «επανεξετάσει», μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Η χυδαία και προκλητική επέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας λες και είναι η Συρία, του Σουλτάν Ερντογάν, έγινε κατόπιν προσκλήσεων του Τσογλάν Σαμαρά.
Η πρόσκληση έγινε κατόπιν υπερατλαντικής υποδείξεως με τη μεσολάβηση του αλ τρομοκράτη αλ Θάνι. Η αξίωση του Σουλτάν Ερντογάν, που υποβιβάζει την Ελλάδα σε τουρκικό προτεκτοράτο συνοδεύτηκε από την πρόταση αλ Θάνι-Ερντογάν να αναλάβει η Άγκυρα τη χρηματοδότηση και κατασκευή του σαλαφιστικού σουνίτικου Τεμένους στην Αθήνα !

Ο Τσογλάν Σαμαράς απάντησε δια του Δελαβλέκουρα: «Η Ελληνική Πολιτεία κινείται πάντοτε με σεβασμό στις Διεθνείς Συμβάσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τέτοιες δηλώσεις κάθε άλλο παρά βοηθούν το κλίμα στις διμερείς μας σχέσεις».

Δηλαδή ο Τσογλάν Σαμαράς θα «επανεξετάσει» την απόφαση της Βουλής υπο το πρίσμα των Διεθνών Συμβάσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και τέλος πάντων τέτοια καρφώματα δεν βοηθούν το κλίμα για να ακυρωθεί η απόφαση.

Μετά από αυτά θα έπρεπε να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης της Βουλής στο πρόσωπο του Τσογλάν πρωθυπουργού.

 Πρόταση μορφής τώρα κατά του τουρκόδουλου Τσογλάν Σαμαρά!

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ;; ΤΟΣΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ,ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...