24/1/13

Αντιφασίστες και Φιλάνθρωποι καταχραστές

Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επιθεωρητές που διενεργούσαν έλεγχο σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πελοπόννησο, όταν διαπίστωσαν κόκκινα στεγαστικά δάνεια 10 εκ. που δόθηκαν σε Πακιστανούς.
Τρία στελέχη της τράπεζας, μαζί με έναν Πακιστανό, διευκόλυναν ως τοκογλύφοι επιχειρηματίες της περιοχής. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι Πακιστανοί ήσαν εν τέλει ένας, ο οποίος άλλαζε συνεχώς νομοποιητικά έγγραφα.
Τα στελέχη της τράπεζας, του χορηγούσαν συνεχώς δάνεια της τάξεως των 400-500.000 ευρώ και του έδιναν μια μικρή προμήθεια, για να τους τα επιστρέψει. Ο ένας αντιρατσιστής τραπεζικός είναι συνταξιούχος πλέον, αλλά οι άλλοι δύο εργάζονται ακόμα για την πρόοδο το κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπο.
Ο Πακιστανός είναι άφαντος εδώ και καιρό, ενώ ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκ. ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο! Πλέον δεν μας κάνει αίσθηση. Και δεν υπάρχει τέλος. Σε όλα τα επίπεδα! Έχει χαθεί κάθε ηθική, λογική, ευασιθησία, εξυπνάδα... και έχει μείνει μόνο μία κουτοπονηράδα. Και αυτό είναι ενδεικτικό του εγκεφαλικού επιπέδου του λαού. Δυστυχώς.
- Καλά ο Πακιστανός, τα παίρνει όσα παίρνει και φεύγει. Και άμα τον βρουν, θα κατηγορήσει τους άλλους 3 ότι τον εκβίαζαν και θα ψιλοκαθαρίσει. Άμα τον πιάσουν. Οι άλλοι 3, επιλεγμένα στελέχη της τράπεζας, δεν υπολόγισαν ότι σε έναν έλεγχο θα σκάσει και θα τους... τόσο βλάκες??

Λευτέρης Τ

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το κολπο ο πακιστανος αφαντος κ τα φραγκα στη παντελονα. παντως μεταξυ μας εχουν φαει παπαρα οι τραπεζες απο τους αλλοδαπους που το φυσανε ακομα. πολυ φοβαμαι οτι εμεις θα τα πληρωσουμε κ αυτα.
Νικος πειραιας