28/1/13

Απλές σκέψεις. Κρεμμύδια πολυτελείας

Η πατρίδα και οι δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών (2)

Τα ποσοστά είναι «πειραγμένα». Καμιά αμφιβολία. Έτσι γίνεται πάντα.
Το βέβαιο είναι ότι η νοικοκυρά-τηλεθεάτρια ζητάει στη Λαϊκή απόδειξη για τα 0,70 λεπτά που έδωσε για να αγοράσει «κρεμμύδια πολυτελείας».
Έτσι την διέταξαν έτσι κάνει. Για να πολεμήσει τη φοροδιαφυγή. Για τον φοροφυγάδα Πακιστανό που πουλάει δίπλα λαθραίες ομπρέλες δεν λέει τίποτα, διότι δεν την διέταξε η τηλεόραση.
Αυτό είναι το κόλπο. Είδη πολυτελείας, όπως ο σολομός των 5,5 ευρώ στις φυλακές, τα αυτοκίνητα πολυτελείας των 4000 ευρώ , αλλά 2000 cc,
οι συντεχνίες και οι τεχνικοί της ΔΕΗ που κλέψανε 50 ευρώ.
Αυτά πουλάει η τηλεόραση και αυτά αγοράζει το πόπολο, που χειροκροτεί τον Δένδια και τον Χατζηδάκη, κάνει υπομονή, και δίνει «πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμά της», αφου αποδέχεται τη «στρατηγική πυγμής που εφαρμόζει ο Πρωθυπουργός και οι σύμμαχοί του», (που λέει και ο ΔΟΛιος Ψυχάρης), σε συνεργασία όμως με τα δικά μας παιδιά, τα νεοδημοκρατικά ρουσφέτια στο ΜΕΤΡΟ.
Κόλπο ντε φάβα και η Βίλα Αμαλίας και το «Ζάλογγο» του ΜΕΤΡΟ. Κοινοπραξία, Επιτελείου Σαμαρά με Περισσό και Κουμουνδούρου, με βάση τη λενινιστική αρχή:
«Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξουμε την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγούμε εμείς οι ίδιοι».

Σπύρος Χατζάρας 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΝΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ SUPER MARKET (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ "ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΣΤΟ 1ο ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΙ;;;ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;;;;