29/1/13

AΘΑΝΑΤΟΣ

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 10 πμ η κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή .Επίτηδες την έβαλαν τόσο πρωί, για να μην έλθει κόσμος!

Η κηδεία του Στρατηγού Νικόλαου Ντερτιλή που απεβίωσε χτες, θα γίνει τελικά στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Γύρω από την μέρα και τον τόπο της κηδείας δημιουργήθηκε παρασκήνιο, καθώς έγιναν προσπάθειες για να μην γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο, αλλά σε κάποιο περιφερειακό, ώστε και κόσμος να μην συγκεντρωθεί αλλά και για να μην αποδοθούν μετά θάνατο στον Στρατηγό οι πρέπουσες τιμές.

Τα όσα έλαβαν χώρα χτές έγιναν, ώστε να παρεμποδισθούν οι χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να αποχαιρετήσουν τον Στρατηγό στο τελευταίο του ταξίδι. Γι' αυτό και καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να παρευρεθούν την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο Α΄ Νεκροταφείο και με την παρουσία τους εκεί να απευθύνουν το ύστατο αντίο σε έναν άνθρωπο που θα τον κρίνει η Ιστορία και όχι τα πολιτικά συμφέροντα της μεταπολίτευσης.
Πηγή http://www.elkosmos.gr  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει αραγε κανεις που να μπορει να τον αντικαταστησει; δε λεω, καλοι αξιωματικοι υπηρχαν παντα αλλα οι περισσοτεροι ετρεχαν κ τρεχουν ακομα στα πολιτικα γραφεια για το αστερι κ καμια καλη θεσουλα. ελεγε ο στρατ. σιγα μη τους παρακαλεσω για να με βγαλουν, να με τυλιξουν σε μια κουβερτα κ να με θαψουν. αυτη ηταν η επιθυμια του. καλο ταξιδι. Νικος πειραιας

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...