26/1/13

Εβραϊκά Επικοινωνιακά Νέα του Τουρκικού ΣΕΒ

Είδε το Υiorgo τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του 

Το Global Relations Forum, είναι ένα τουρκικό Τίποτα που δημιουργήθηκε το 2009 με χορηγία του Τουρκικού ΣΕΒ.(Turkish Industrialists and Businesssmen’s Association).

Πρόεδρος του Φόρουμ ένας Γιαχούντης ονόματι Μεμντού Καρακουλλουκτσού, που είναι και δικηγόρος Νέας Υόρκης και έχει πάρει και το «απαραίτητο πτυχίο» από το LCE, ο οποίος για αυτό το λόγο είναι «σύμβουλας» και επιπλέον έχει και μια εταιρεία συμβουλών την Kroton Consulting.

Στο Συμβούλιο του Φόρουμ είναι και η κυρία Sabancı- Dincer, της μεγάλης Γιαχούντικης οικογενείας Σαμπάν, που εγκαταστάθηκαν στην Οθωμανική Κωνσταντινούπολη το 1492.
Η κ Sabancı, που είναι και αυτή σύμβουλος του Τουρκικού ΣΕΒ είναι μεγάλη μούρη στα «τραπεζικά». Citigroup+Blackstone+National Bank of Kuwait. Και το Sabanci University συνεργάζεται με «The Brookings Institution».

Γιαχουντοδουλειά και Γιαχουντοκατάσταση. Δεν χρειάζονται περισσότερα.

Δικό τους παιδί το Αβάπτιστο, και τον κρατάνε στην επικαιρότητα με κάτι τέτοια επικοινωνιακά κόλπα. Του δώσανε και κάτι ψιλά για τον κόπο του .Μπαξίσι. Όχι αμοιβή με ΔΠΥ, ΦΠΑ χαρτόσημα και τα τοιαύτα.

Σιγά μη συζήτησε την κατάσταση στη Συρία ο Ερντογάν με τον Αβάπτιστο ΜαλακοΥiorgos.

Για το περίφημο ερώτημα «μήπως έχεις κανέναν να αγοράσει τις πατάτες», που το γραφείο του Αβάπτιστου το μετέφρασε σε συζήτηση για, «τις δυνατότητες οικονομικής συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος», οι Τούρκοι Ντονμέδες όπως και οι Γιαχούντηδες πάντα ρωτάνε, για τις δουλειές .
Και για το «Ανώτατο Συμβουλίο Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών», ο Αβάπτιστος είπε στον Ερντογάν: «Αυτό που δημιουργήσαμε προχωράει».
-Αφερίμ. Να είναι καλά το Abrahamoglou. Απάντησε ο Ερντογάν και μετά συζήτησαν για το γυμναστήριο.

Μηδέν εις το πηλίκον επομένως. Πολύ κακό για το Τίποτα. Πήγε το Αβάπτιστο στην Πόλη να δει κάτι Γιαχούντηδες συγγενείς, είπανε και καμιά μαλάκια και περάσε η ώρα. Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: