24/1/13

Τι θα γίνει επιτέλους με τους τρομοκράτες και δολοφόνους Σαούντ

Το λέν οι κούκοι στα βουνά κι οι πέρδικες στα πλάγια. το λέει ο πετροκότσυφας στα κλέφτικα λημέρια. Η οικογένεια των Σαούντ , χρηματοδοτεί και καθοδηγεί την διεθνή τρομοκρατία, και τις σφαγές στο Πακιστάν, τη Συρία, το Ιράκ, τη Β. Αφρική.
Εκατοντάδες, χιλιάδες αθώοι άμαχοι νεκροί και το αίμα. Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει πάρει το δρόμο προς το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, που ακόμα καταδικάζουν Σέρβους και απαλάσσουν τους Ουτσεκάδες.

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράκ, ανακοινώνοντας τη σύλληψη μιας τρομοκρατικής ομάδας 250 Βαχαμπιτών-Σαλαφιστών τρομοκρατών, οι οποίοι είχαν αποστολή την πραγματοποίηση επιθέσεων στις πόλεις Καρμπάλα, Ναγιάφ, και αλ-Ντιβανία , στην περιοχή του μέσου Ευφράτη, είπε επί λέξει:


"Ο πρίγκιπας Bandar bin Sultan bin Abdulaziz Al Saud που είναι υπεύθυνος για τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας διέθεσε 250 εκ. δολάρια για τη χρηματοδότηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στο ΙΡΑΚ".

Επώνυμα. Όχι δημοσιογραφικές πληροφορίες, διαδόσεις, σούπα - μούπες, άκουσα, και τέτοια.
Bandar bin Sultan bin Abdulaziz Al Saud. Ο αρχιτρομοκράτης.

Δεν θα έπρεπε κάποιος ευαίσθητος ευρωπαίος εισαγγελέας να αρχίσει μια έρευνα.δεν θα έπρεπε να επιβληθεί ένα εμπάργκο στο θεοκρατικό τρομοκρατικό καθεστώς; Κάποτε δεν πρέπει να χτυπηθεί στην πηγή της η τρομοκρατία;

ΥΓ Λέω τώρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...